تشکیل کنسرسیوم داخلی برای حضور در اپراتور سوم
در آستانه برگزاری مزایده انتخاب اپراتور سوم تلفن همراه توسط وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، کنسرسیومی متشکل از ۵۲شرکت مخابراتی داخلی تشکیل شد.
به گزارش خبرنگار ایرنا ، رئیس هیات عامل کنسرسیوم مخابرات کشور ، روز شنبه در نشست خبری با اعلام این مطلب افزود: هدف از تشکیل این کنسرسیوم استفاده از توان شرکتهای داخلی برای حضور در مزایده اپراتور سوم تلفن همراه میباشد .
کامران مجد منش سپس افزود: فراخوان مزایده اپراتور سوم تلفن همراه خرداد ماه سال جاری اعلام خواهد شد و براساس مقررات بایستی ۵۱درصداز سهام این طرح به شرکتهای ایرانی اختصاص یابد و ۴۹درصد سهام نیز به شریک خارجی اختصاص خواهد یافت .
این مقام مسئول در ادامه تاکید کرد ، این کنسرسیوم توسط هیات عامل مدیریت و از توان شرکتهای عضو با بیش از ۴۰کارخانه و همچنین شرکتهای مهندسی و مشاورهای در زمینههای مدیریتی، طراحی و مهندسی نسل سوم تلفن همراه استفاده میشود .
مجد منش با بیان اینکه اپراتوری سوم تلفن همراه یک فعالیت خدماتی - اقتصادی برای تامین ارتباطات میباشد ، افزود: اجرای این طرح فرصتی برا ی ارتقای سطح دانش فنی ، تقویت توان مدیریتی و ایجاد اشتعال برای سطوح بالای تخصصی است .
وی تاکید کرد: هدف دیگر کنسرسیوم ایجاد اپراتور ایرانی برای حضور در بازارهای بین الملی و حضور در مزایدههای دیگر کشورها است .
مجد منش گفت: در صورت برنده شدن کنسرسیوم در مزایده ، کنسرسیوم تبدیل به یک شرکت سهامی میشود که طبق قانون تجارت اداره میشود .
فرامرز رستگار دبیر کنسرسیوم مخابرات کشور نیز در این نشست خبری گفت: ویژگی کلیدی یک شبکه نسل سوم (جی ( ۳قابلیت انتقال حجم بالایی از اطلاعات در سرعت بالا است که تا دو مگابایت بر ثانیه میرسد و اعمالی نظیر مکالمه ویدیویی، دانلود ویدیوها، مرور وب، ایمیل و غیره را امکان پذیر میسازد.
وی در مورد تامین تجهیزات مورد نیاز اپراتور سوم گفت: پتانسیل کشور برای تجهیزات جانبی ۷۵درصد است و سهم تجهیزات اصلی بالای ۳۰درصد نخواهد بود .
رستگار گفت: طرح تجاری ما نشان میدهد در هر شرایط سرمایهگذاری روی اپراتور سوم در مدت ۲تا سه سال برگشت خواهد داشت .
رستگار در پایان افزود: برای سرویسهای نسل سوم تا ۲سال بعد از شروع بهره برداری هیچ کدام از اپراتورها مجاز به ارایه خدمات (سرویس ) نخواهند بود و ۲سال بدون رقیب در این عرصه فعالیت خواهند کرد .
- ۸۷/۰۲/۲۱