تقدیر از جهانگرد برگزار شد
دبیر سابق شورای عالی اطلاع رسانی گفت: اشتیاق و تلاش مردم در دستیابی به فناوری اطلاعات، خدمات و مواصلات ارتباطی نشانگر این است که بنده جامعه بدنبال ترمیم عقب ماندگی موجود در این زمینه است.
"نصراله جهانگرد" عصر دیروز ( دوم اردیبهشت) در مراسمی که بخش خصوصی برای تقدیر از وی و "محمد سپهری راد" دبیر سابق شورای عالی انفورماتیک برگزار کرده بود، افزود: جامعه تلاش دارد که معاصر شدن کشورمان را در شرایط کنونی سرعت بخشد.
وی اظهار داشت: در طول ساز و کاری که در قالب برنامه توسعه کاربری فناوری اطلاعات و ارتباطات (تکفا) در کشور انجام شد موفق شدیم با همراهی همه، بینش بازیگران توسعه ایران را نسبت به توسعه تغییر دهیم و اکنون این بینش برگشت ناپذیر است.
وی با اشاره به اینکه بخش خصوصی حوزه فناوری اطلاعات باید خود را در یک میز تعامل جهانی ببیند، ادامه داد: به دولتمردان و همکاران خود توصیه داشتم که اگر بخواهیم در عرصه بینالمللی رقابت کنیم نیازمند بینش بلند تر و توجه به بخش خصوصی هستیم و باید برای اجرای این امر تلاش کنیم.
دبیر سابق شورای عالی اطلاع رسانی افزود: اکنون در شرایطی که پیش رو داریم در طی ۴سال گذشته فعالیت شتابندهای انجام شده و ما را به سطحی از توانمندی رسانده که اطمینان داریم این حرکت رو به رشد خواهد بود.
جهانگرد تصریح کرد: با تکیه بر بخش خصوصی میتوانیم فعالیت این بخش را توسعه داده و زمینههای اشتغال ارزش افزا را با این کار برای جوانان فراهم خواهیم کرد.
وی بیان داشت: مفتخریم که در حوزهای فعالیت میکنیم که دارای ترکیب قوی از همه قشرها در زمینه دانش ملی است و ارزش این فعالیتها فراتر از یک فعالیت عادی و یا اقتصادی است.
وی اظهار داشت: ما در کشورمان نیازمند سازماندهی قوی و منسجم برای جهش علمی و توسعه کشور هستیم.
جهانگرد گفت: امیدواریم بیماری تاریخی که با آن مواجه بوده و هستیم به تدریج درمان شود تا ما هم بتوانیم هم عصر زمان خودمان باشیم.
وی از دیر کرد توسعه اجتماعی و اقتصادی به عنوان بیماری بزرگ یاد کرد و ادامه داد: این بیماری گریبانگیر فرآیند تصمیمگیری در کشورمان است که مدیران با نگاه کهنه در شرایط جدید تصمیمگیری میکنند.
دبیر سابق شورای عالی انفورماتیک نیز گفت: بخش خصوصی یک عامل محرک اقتصادی است و فعالیت آن موجب رشد اقتصادی شده و در نهایت به سود مردم خواهد بود.
"محمد سپهری راد" افزود: به بخش خصوصی باید بها داده و این بخش را در فعالیت اجتماعی سهیم کرد.
به عقیده وی، یکی از عوامل توسعه بسیار ضروری "همراهی" است و هنگامی توسعه اتفاق میافتد که "مجموعه کشور" به سمت آن حرکت کند.
وی با تاکید بر اینکه حرکتهای عمومی استوارتر و پایدار تر است و افزود: امیدواریم با حرکتهای مجموعهای، بتوان از فعالیتهای مقطعی و بی سرانجام جلوگیری کرد.
- ۸۵/۰۲/۰۳