جلوگیری از اخراج دانشجویان به کمک موبایل
محققان موفق به تولید یک برنامه تلفن همراه شده اند که از اخراج دانشجویان جلوگیری می کند.
این برنامه تلفن همراه که StudentLife نام دارد، با استفاده از حسگرهای موجود در گوشی تلفن همراه می تواند اطلاعات مفیدی را درباره زندگی دانشجویان گردآوری کند.
محققان در تحقیقاتی که با مشارکت 48 دانشجو انجام گرفت، به دنبال شناسایی علل تفاوت میان دانشجویانی بودند که با قابلیت های یکسان وارد دانشگاه می شوند، اما عده ای با نمرات خوب دانشگاه را تمام می کنند و عده ای دیگر دایما مردود یا حتی اخراج می شوند.
محققان بر این باور بودند که میزان خواب، ارتباطات اجتماعی، حالت های روانی و حسی، حجم کار و میزان استرس هر دانشجو بر میزان موفقیت تحصیلی وی تاثیرگذار است.
بنابراین، برنامه ای را برای گوشی تلفن همراه تولید کردند که با استفاده از حسگر های گوشی های هوشمند، اطلاعات دقیقی را در باره نحوه زندگی دانشجویان گرد آوری می کند. این برنامه در اختیار 48 داوطلب قرار گرفت تا به مدت 10 هفته آن را در گوشی تلفن همراه خود اجرا کنند.
این برنامه تقریبا هرچیز قابل اندازه گیری در زندگی دانشجویان از جمله میزان فعالیت فیزیکی، دفعات و مدت مکالمات و موقعیت لحظه ای آن ها را ثبت کرد. سپس با استفاده از این اطلاعات، میزان شادی، غم، تنهایی و استرس هر دانشجو اندازه گیری شد.
به گزارش ایرنا از پایگاه ساینس، سپس محققان اطلاعات به دست آمده را با میزان موفقیت تحصیلی هر دانشجو مقایسه کردند. در این تحقیق مشخص شد معمولا شروع سال تحصیلی با رخوت و افسردگی همراه است، اما به مرور با افزایش فعالیت درسی این رخوت از بین می رود و استرس جای خود را به فعالیت فیزیکی می دهد. صحت این نتایج توسط مصاحبه های روزانه با دانشجویان تایید شد.
محققان بر این باورند که گوشی تلفن همراه می تواند ابزار مناسبی برای ارزیابی دایمی وضعیت روحی دانشجویان و در نتیجه کنترل عملکرد تحصیلی آنان باشد و امیدوارند به زودی برنامه آن ها در اختیار تمام دانشجویان قرار گیرد.
- ۹۳/۰۶/۲۹