ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

محمدصادق افراسیابی در چهارمین نشست ملی فعالان سواد رسانه ای کشور اعلام کرد: سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و شهرداری تهران یک بسته محتوایی شامل ۵۳۰ موشن گرافیک، انیمیشن و فیلم کوتاه برای اعطا به سکوهای صوت و تصویر فراگیر آماده کرده است.
به گزارش خبرآنلاین، همزمان با ششمین روز از هفته سواد رسانه ای و اطلاعاتی، چهارمین نشست ملی فعالان سواد رسانه ای کشور با حضور محمد صادق افراسیابی معاون کاربران و تنظیم گری اجتماعی ساترا، مرتضی کارآموزیان رئیس سازمان بسیج رسانه، سید آرش وکیلیان مدیرکل فرهنگی و اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی، سجاد مهدی زاده سرپرست حوزه مهارت های زندگی سازمان پژوهش وزارت آموزش و پرورش، لیلا وصالی معاون آموزشی انجمن سواد رسانه ای ایران، سید پیمان خادم الحسینی عضو هیئت مدیره انجمن سواد رسانه ای ایران و جمعی از فعالان سواد رسانه ای استان های مختلف کشور برگزار شد.

محمدصادق افراسیابی، معاون کاربران و تنظیم گری اجتماعی ساترا در این نشست طی سخنانی اظهار کرد: تنظیم گری اجتماعی به معنای اجرای قوانین با مشارکت جامعه است. این شیوه تنظیم گری از یک سو منجر به افزایش مقبولیت نظام حکمرانی می شود و از سوی دیگر باعث افزایش همگرایی اجتماعی برای اجرای قوانین می شود.

وی در عین حال ارتقای سواد فضای مجازی کاربران، مدیران رسانه‌ها و مسئولان را یکی از شیوه های تنظیم گری اجتماعی دانست و تاکید کرد: سازمان تنظیم مقررات رسانه های صوت و تصویر فراگیر در فضای مجازی با همکاری وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، شهرداری تهران و سازمان تبلیغات اسلامی یک بسته محتوایی شامل ۵۳۰ موشن گرافیک، انیمیشن و فیلم کوتاه برای اعطاء به سکوهای صوت و تصویر فراگیر آماده کرده است و در اختیار مجمع رسانه های صوت و تصویر فراگیر ایران قرار داده است تا شاهد ارتقای سواد فضای مجازی با مشارکت رسانه ها باشیم.

در ادامه مرتضی کارآموزیان، رئیس سازمان بسیج رسانه کشور با ارائه گزارشی از فعالیت‌های سازمان بسیج رسانه کشور در حوزه ارتقای سواد رسانه‌ای بیان کرد: نخستین جشنواره دوسالانه سواد رسانه‌ای کشور توسط سازمان بسیج رسانه با مشارکت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و سازمان صداوسیما در سال ۱۴۰۰ برگزار شد و ۸۰۰ اثر توسط فعالان سواد رسانه‌ای به دبیرخانه جشنواره ارسال شد.

وی افزود: قصد داریم امسال با همکاری ساترا و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی دومین جشنواره ملی سواد رسانه ای را برگزار کنیم و برای پخش آثار برتر از شبکه‌های تلویزیونی و شبکه نمایش خانگی برنامه ریزی کرده‌ایم.

کارآموزیان همچنین با بیان اینکه بسیج در تربیت معلم و مربی سواد رسانه ای پیشرو است تاکید کرد: تاکنون بیشتر از هزار مربی و استاد سواد رسانه ای در کشور توسط سازمان بسیج رسانه آموزش دیدند که این ظرفیت می‌تواند مورد استفاده وزارت آموزش و پرورش برای تدریس سواد رسانه ای قرار بگیرد.

سید آرش وکیلیان، مدیرکل فرهنگی و اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی در بخشی دیگر از نشست با اشاره به اهمیت قانونگذاری در حوزه فضای مجازی اظهار کرد: در همین هفته گذشته انگلستان قانون صیانت فضای مجازی خود را تصویب کرده است، ما راضی هستیم همان قانون را ترجمه و تصویب کنیم.

مدیرکل فرهنگی و اجتماعی مرکز ملی فضای مجازی خاطر نشان کرد: شعار پارلمان انگلستان این بوده است که انگلستان را به ایمن ترین جای جهان در حوزه فعالیت های برخط و فضای مجازی تبدیل کنند.

وکیلیان تاکید کرد: دولت انگلستان قبل از تصویب این قانون تلاش کرده بود با همکاری داوطلبانه اپراتورها و سکوها فضای مجازی امن را ایجاد کند اما به نتیجه نرسید و به همین دلیل پارلمان انگلستان به فکر وضع و اعمال قانون افتاد.

  • ۰۲/۰۸/۰۸

طرح صیانت

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">