ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

به دنبال افشای یک رسوایی اخلاقی در یوتیوب، این شبکه اجتماعی مجبور به حذف بیش از ۴۰۰ کانال و پاک کردن ده ها میلیون اظهار نظر و کامنت شد.

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از ورج، تبلیغ برای سوءاستفاده از کودکان از طریق انتشار برخی محتوای چندرسانه ای، اظهارنظر(کامنت) و  غیره در یوتیوب با واکنش تند بسیاری از کاربران، اولیا و نهادها و شرکت های تبلیغاتی مواجه شده و حتی برخی از شرکت های تجاری در اعتراض به این رویداد از انتشار آگهی های خود در یوتیوب خودداری کرده اند که این امر می تواند زیان مالی هنگفتی را برای این شبکه اجتماعی به ارمغان آورد.

اولین بار فردی به نام فیلیپ دی فرانکو با انتشار ویدئویی در یوتیوب در مورد گسترش پدیده سوءاستفاده از کودکان از طریق امکانات یوتیوب هشدار داد.

بر اساس بررسی های وی اگر چه چنین ویدئوهایی در ظاهر در یوتیوب منتشر نمی شوند، اما با جستجوی برخی کلیدواژه های خاص، افراد ویدئوهایی را می یابند که ظاهرا با موضوعات دیگری تولید شده اند، اما در اصل به منظور تبلیغات برای سواستفاده از کودکان در وب قرار گرفته اند. معمولا در بخش نظرات یا کامنت های این ویدئوها هم تبلیغات سایت هایی که با همین هدف طراحی شده اند در دسترس قرار می گیرد.

یوتیوب در واکنش به انتشار خبر این موضوع از بررسی آن با همکاری پلیس خبر داد و افزود: در این زمینه به طور کامل از قوانین فدرال آمریکا تبعیت می کند. از جمله شرکت هایی که در اعتراض به این رسوایی نشر آگهی های بازرگانی در یوتیوب را متوقف کرده اند می توان به نستله، اپیک گیمز و دیزنی اشاره کرد.

  • ۹۷/۱۲/۰۴

یوتیوب

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">