ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

جلسه اعضای کنسرسیوم تدوین پیوست فرهنگی خدمات اپراتور نسل سوم با اصرار مدیر حوزه‌های علمیه مبنی بر بررسی‌ مفاد قرارداد، به زمان دیگری موکول شد.

خبرگزاری تسنیم- قطع سرویس تماس تصویری رایتل از ماه گذشته و الزام پیوست فرهنگی برای راه‌اندازی مجدد این سرویس از سوی شورای عالی فضای مجازی به یکی از مهم‌ترین خبرهای ارتباطاتی در چند هفته اخیر تبدیل شده است.

اخباری که از یک سو پیگیر حقوق کاربران و از سویی دیگر دغدغه عدم برخورد با تکنولوژی را داشت باعث شد که وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات هم تمامی تاکید خود را بر تدوین هرچه سریع‌تر این پیوست بگذارد و بر مبنای آن کنسرسیومی با حضور حوزه علمیه، دانشگاه امام صادق(ع)، دانشگاه علامه طباطبایی و خود وزارتخانه شکل گیرد تا پیوست هر چه سریع‌تر به پروانه اپراتور نسل سوم الحاق شود.

این قرارداد چهار جانبه قرار بود پنج‌شنبه گذشته با حضور تمامی اعضا در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم به امضا برسد و رسما کار تدوین پیوست آغاز شود و از این حیث نمایندگان تمامی این مراکز به اضافه مدیر جهاد دانشگاهی در مرکز مدیریت حوزه‌های علمیه قم دور یک میز جمع شدند.

در ابتدا وزیر ارتباطات سخنانی پیرامون ضرورت آمادگی الکترونیکی برای ورود به جهان شبکه‌ای ارایه داد و گفت: برای استفاده از ابزار ICT در راستای اشاعه محتوای فرهنگی باید الزاماتی را رعایت کرد تا مطابق فرهنگ ایرانی-اسلامی مردم باشد.

البته نامی از سایت بصیر هم غافل نشد و به ضرورت وجود چنین پایگاه جامعی که شاید هدایت آن به دست مراکز علمی و حوزه‌های علمیه سپرده شود که قابلیت پشتیبانی از چندین زبان را دارد نیز اشاره کرد.

حجت‌الاسلام صدرالدین شریعتی رییس دانشگاه علامه طباطبایی و حجت‌الاسلام میرلوحی نماینده رییس دانشگاه‌ امام صادق (ع) نیز که در این نشست حضور داشتند ضمن اعلام آمادگی برای ورود به این بحث بر ضرورت آن نیز تاکید کردند و معتقد بودند دانشگاه با وجهه علمی خود می‌تواند در این راستا موثر واقع شود و مضمون پیوست را پربارتر کند.

آیت‌الله سیدهاشم حسینی بوشهری مدیر حوزه‌های علمیه که میزبان این نشست بود علاوه بر ضرورت داشتن چنین پیوست‌هایی در بخش‌های مختلف که به نوعی ساختار حاکم بر اجتماع را تحت تاثیر قرار می‌دهد، گفت: وزیر ارتباطات به جد پیگیر این بحث است و این جای خوشحالی دارد چراکه از نشست گذشته تا امروز چندان طولی نکشید.

وی که گمان بر این برده بود که قرار است در ابتدا این قرارداد به دست تمامی اعضا برسد از اصرار وزیر ارتباطات بر امضای آن متعجب شد و گفت باید اول مفاد این قرارداد بررسی شود و بعد از آن در طی جلساتی دیگر، قرارداد امضا و کار اجرایی شروع شود.

البته وی اصل داشتن پیوستی فرهنگی را انکارناپذیر عنوان کرد و به‌‌رغم تاکید حجت‌الاسلام و المسلمین میرعمادی نماینده‌شان مبنی بر تفاهم بر سر این بحث اما سرانجام به امضای قرارداد راضی نشد و انجام آن را به زمانی دیگر موکول کرد.

درواقع تمامی اعضای حاضر در این جلسه به جز آیت‌الله بوشهری که اتفاقا از تهران به قم آمده بودند و منتظر امضا این قرارداد بودند، با پای‌فشاری وی بر امضا نشدن و بررسی اولیه مجبور به تبعیت شدند و امضای این قرارداد را به زمانی دیگر موکول کردند.

وزیر ارتباطات و تیم وزارتخانه که از امضای آن ناامید شده بودند، اعلام آمادگی خود برای حضور در زمانی دیگر را ابراز کردند که آیت‌الله بوشهری در پاسخ به آنان گفت که این بار نوبت ماست که خدمت شما برسیم و ان‌شاء‌الله با بررسی مفاد این قرارداد طی هفته‌های آینده خدمت‌تان در وزارت ارتباطات خواهیم رسید.

  • ۹۲/۰۴/۰۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">