ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

خبر جدید از نخستین گوشی ترسناک دنیا

| دوشنبه, ۲۸ تیر ۱۳۹۵، ۰۱:۱۶ ب.ظ | ۰ نظر

واژه ابری (Cloud) در نگاه نخست واژه لطیفی محسوب می‌شود اما هستند کسانی که آن را بسیار ترسناک می‌دانند.

در حال حاضر بسیاری از شرکت‌های بزرگ فناوری آمریکا که پیشتاز عرضه این فناوری هستند، در فاز نخست به دنبال تشویق کسب و کارهای بزرگ و مهم برای استفاده از این فناوری بودند اما حالا ظاهرا بسیار زودتر از آنچه فکر می‌کردیم، فاز نهایی آن یعنی کاربران عادی هم استارت خورده است.

برای آنکه موضوع را ساده کنیم باید بگوییم، فناوری ابری به کاربران این امکان را می‌دهد که دیگر نیازی به داشتن انواع هارددیسک‌های روی کامپیوتر و موبایل خود و خرید هاردهای اکسترنال نداشته باشند. در عوض می‌توان این اطلاعات را مستقیم روی اینترنت یا در واقع سرور شرکت‌های ارایه‌دهنده خدمت با قیمت پایین ذخیره کرده و البته در هر جای جهان و از طریق هر دستگاهی به آن دسترسی داشت.

در توجیه این طرح کاهش زیاد هزینه‌های خرید هارددیسک و دسترسی همیشه و همه‌جا به اطلاعات عنوان شده است. چیزی شبیه به بانک‌ها که مردم پول و چیزهای باارزش خود را نزد آنها گذاشته و بانک‌ها نیز ضمن تعهد حفاظت و تضمین دارایی مشتریان، با پول‌هایی که در دست دارند، کار می‌کنند.

حالا شرکت‌های ابری نیز نقش نگهدارنده اطلاعات را بازی می‌کنند و چون در مورد فضای ابری حرف می‌زنیم شاید دیگر حتی لازم نباشد پول تو جیبی هم داشته باشید و تمام پولی که در می‌آورید بلافاصله می‌رود روی ابرها. اما این که شرکت‌ها چه استفاده و سواستفاده‌هایی می‌توانند بکنند، روشن نیست.

اگرچه پیش از این فکر می‌کردیم حالاحالاها هدف فناوری ابری مردم نیست، اما یک شرکت موبایل‌ساز نخستین گوشی ابری را ساخته و روانه بازار کرده است.

بر اساس اخبار گروه NextBit هفته قبل روی شبکه اجتماعی Periscope تصاویر ویدیویی مستقیمی را به اشتراک گذاشت که در آن قابلیت‌های پردازش ابری جدید برای این گوشی هوشمند با نام Robin معرفی شد.

در مورد این گوشی قبلا هم خبر داده بودیم، اما انتشار مجدد اخبار در رسانه‌های دنیا نشان از حمایت‌های خاص این شرکت به ظاهر نوپا، در ایجاد یک فرهنگ و محک میزان استقبال مردم و بازار دارد. در این میان اگرچه شرکت مذکور تلاش کرده تا ذهن مخاطب را در ویدیوهای منتشره به رنگ خاص و متفاوت این گوشی جلب کند، اما اگر بی‌خیال این ظاهرسازی‌ها شویم سوال اصل این است که این گوشی اصلا هیچ حافظه‌ای برای ذخیره هم دارد یا اطلاعات از لحظه اول روی اینترنت ذخیره می‌شود؟

فارغ از احتمال موفقیت یا عدم موفقیت این شرکت کوچک، از آن ترسناک‌تر رویکرد و تصمیم شرکت‌های بزرگ تولیدکننده موبایل است که آیا آنها هم پا در چنین مسیری خواهند گذاشت یا نه؟ چرا که در آن صورت کاربران هیچ حق انتخابی نخواهند داشت. (منبع:عصرارتباط)

  • ۹۵/۰۴/۲۸

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">