ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان گفت که این وزارتخانه کوشش می کند تا اینترنت موردنیاز کشور را از کشورهای آسیای میانه و روسیه تامین کند.

«محمد یاسین صمیم» روز سه شنبه به خبرنگار ایرنا در کابل افزود که این تلاش ها در راستای ارایه خدمات اینترنتی بهتر به مشترکان در مقایسه با اینترنت فعلی که از پاکستان خریداری می شود، صورت می گیرد.

وی گفت: وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان، با کشورهای قزاقستان، قرقیزستان، ازبکستان و روسیه (روس تلکام)، ارتباط برقرار کرده تا صاحب اینترنت باکیفیت تری نسبت به اینترنت خریداری شده از پاکستان، شود.
سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان درباره شرکت های ارایه دهنده اینترنت در این کشور افزود: 67 شرکت در افغانستان، دارای مجوز ارایه خدمات اینترنت هستند و از این تعداد، چهار شرکت، مجاز به ارایه خدمات اینترنت «ای دی اس ال» یا با سیم خواهند بود.
وی گفت: دولت افغانستان برای شرکت هایی که خدمات اینترنتی و مخابراتی ارایه می کنند، زمینه تسهیل فعالیت آنان را فراهم کرده تا با سهولت بتوانند مجوز ارایه خدمات اینترنتی را دریافت کنند.
صمیم افزود: وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات سیاست دسترسی باز به اطلاعات را طراحی کرده تا فرصت سرمایه گذاری در این بخش فراهم شود و شرکت های اینترنتی و مخابراتی می توانند در زمینه «فیبر نوری» در افغانستان نیز سرمایه گذاری کرده و به ارایه خدمات اینترنتی بپردازند.
سخنگوی وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات تصریح کرد که ما تلاش می کنیم در کنار افزایش کیفیت خدمات اینترنت، قیمت آن نیز کاهش یابد تا افغانستان به عنوان گذرگاه اطلاعات منطقه تبدیل شود.
وی گفت: تلاش ها در این راستا آغاز شده و افغانستان به عضویت اتحادیه مخابرات کشورهای مشترک المنافع که در آن، 23 کشور از منطقه آسیای میانه و حوزه قفقاز حضور دارند، درآمده است.
صمیم افزود: وزارت مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان، تلاش هایی را نیز آغاز کرده است تا از طریق گذرگاه «واخان» واقع در استان بدخشان، در بخش اینترنت به چین وصل شود.
بخشی از گذرگاه واخان بدخشان در شمال شرق افغانستان، دارای مرز مشترک با چین است.
صمیم گفت: قراردادی برای واردکردن اینترنت از قرقیزستان امضا شده تا در صورت قطع اینترنت از پاکستان، جایگزین آن شود، اما کار عملی وارد کردن آن هنوز شروع نشده و بزودی کار انتقال این اینترنت از طریق کشور تاجیکستان، آغاز خواهد شد.
قرقیرستان با افغانستان مرز مشترک ندارد، اما وزیر مخابرات و فناوری اطلاعات افغانستان گفته است که در دنیای امروز با توجه به پیشرفت مخابرات، مفهوم مرزها دگرگون شده است و تنها مرز جغرافیایی ملاک نخواهد بود.

  • ۹۴/۰۹/۲۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">