ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

درخواست پلیس فتا برای بستن سایت دیوار

| سه شنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵ ق.ظ | ۰ نظر

پلیس فتا از دادستانی تهران درخواست کرده با توجه به افزایش جرایم در سایت دیوار و ناتوانی مدیران سایت در کنترل آگهی‌ها، این سایت را مسدود کند. براساس گزارش پلیس فتا، در ده ماهه سال 97، وقوع جرایم در سایت دیوار روند صعودی داشته است.
سرهنگ تورج کاظمی، رئیس پلیس فتای تهران بزرگ در این باره به جام‌جم گفت: 20 درصد جرایم سایبری از بستری مثل سایت دیوار است و آسیب‌پذیر بودن این سایت‌ها موجب تبلیغ فعالیت کلاهبرداران و متضرر شدن مردم می‌شود. به همین خاطر باید موضوع این سایت‌ها را جدی گرفت.
وی افزود: وقتی آگهی‌های این سایت‌ها رصد شود، می‌بینید یک شماره تلفن یک بار آگهی فروش خودرو، یک بار آگهی فروش یخچال و باردیگر آگهی فروش پرنده می‌گذارد؛ قطعا چنین فردی یک کلاهبردار است.
رئیس‌پلیس فتای تهران بزرگ با اشاره به پرونده‌های تشکیل شده در تهران بزرگ در ارتباط با کلاهبرداری در سایت دیوار گفت: در ابتدا باید اشاره کنم پلیس فتا هیچ مجوزی برای فعالیت این سایت نداده و در توان پلیس فتا نیست که بر تمام آگهی‌های سایت و اقدامات این سایت نظارت داشته باشد. در ده ماهه نخست امسال 3000 پرونده کلاهبرداری مرتبط با سایت دیوار در پلیس فتا تشکیل شده که بیش از 30 متهم در این رابطه دستگیر شدند. مبلغ کلاهبرداری‌ها نیز بیش از دو میلیارد تومان است. کلاهبرداری یکی از جرایم رخ داده در سایت دیوار است و ما شاهد خرید و فروش اجناس ممنوعه در آن و ارائه خدمات نامتعارف هسستیم؛ به طوری که در خبرها داشتیم مرد آزارگری طعمه‌هایش را از طریق این سایت انتخاب می‌کرد.
سرهنگ کاظمی خاطرنشان کرد: از دادسرای جرایم رایانه‌ای درخواست کردیم با دستور قضایی، تا زمانی که مسؤولان سایت دیوار راهکاری برای امنیت مراجعه‌کنندگان به این سایت در نظر نگرفته‌اند، آن را مسدود کند. مدیران این سایت مدعی هستند سایت دیوار بیش از 40 میلیون کاربر دارد و خودشان هم راهکاری برای حل مشکلات موجود ندارند.
وی تاکید کرد: در حال حاضر این سایت به بازاری تبدیل شده که مجرمان به‌راحتی در آن می‌چرخند و طعمه را شناسایی کرده و لطمات مالی سنگینی را به بار می‌آورند.
رئیس پلیس فتای پایتخت درخصوص فعالیت دیگر سایت‌ها نیز گفت: سایت‌های دیگر هم باید ضریب امنیتی و نظارتی خود را افزایش دهند تا در پوشش خرید و فروش کالا، به بستری برای وقوع جرایم تبدیل نشوند.

 

در همین رابطه: سایت دیوار صدای قضات شهرستان‌ها را هم درآورد

 

شکار زنان نیازمند در دیوار
پرونده دیگری که در پلیس آگاهی تهران در حال رسیدگی است، مربوط به مرد شیطان صفتی است که طعمه هایش را از سایت دیوار انتخاب کرده و آنها را بعد از بیهوشی مورد تجاوز قرار می‌داد. تا کنون دو زن با مراجعه به پلیس از او شکایت کرده‌اند. 
تحقیقات از شکات نشان داد، آنها با آگهی کمک به زنان نیازمند در سایت دیوار رو به رو شده و با شماره درج شده در آن تماس گرفته‌اند. در ادامه مردی به تلفن پاسخ داده و اعلام کرده باید برای پر کردن فرم‌های لازم با آنها قرار بگذارد. در محل قرار نیز با بیسکویت مسموم زنان را بیهوش کرده و مورد تعرض قرار داده است.
متهم برخی از قربانیان را در دفتر کارش که برای اقدامات مجرمانه خود اجاره کرده بود به دام انداخته و یکی از طعمه‌هایش را در خانه زن جوان مورد آزار قرار داده است.
تحقیقات پلیسی برای شناسایی دیگر طعمه‌های این مرد ادامه دارد.
 

فریب فروشندگان غذای حیوانات در دیوار
رئیس‌پلیس فتای تهران بزرگ در این باره گفت: در تازه‌ترین پرونده که در پلیس فتا تشکیل شده، مردی با ترفند خرید غذا برای حیوانات خانگی از شهروندان در سایت دیوار کلاهبرداری می‌کرد. رسیدگی به این پرونده از آخرین روزهای دی امسال در دستور کار پلیس تهران قرار گرفت. با بررسی شکایت شاکیان مشخص شد، مرد جوانی با شناسایی طعمه‌هایش از سایت دیوار به بهانه خرید غذای حیوانات خانگی با آنها قرار گذاشته و پس از مراجعه حضوری با نشان دادن رسید انتقال کارت به کارت پول به حساب طعمه‌هایش، غذاهای حیوانات خانگی را تحویل گرفته اما فروشنده‌ها پس از رفتن مرد جوان متوجه می‌شدند هیچ پولی به حساب آنها واریز نشده است.
وی افزود: با ردیابی‌های پلیسی، متهم در جنوب تهران شناسایی و دستگیر شد. او در بازجویی‌ها گفت: به بهانه ترافیک کاری بانک‌ها ادعا می‌کردم پول هنوز به حسابشان واریز نشده و یک رسید جعلی را در گوشی تلفن همراهم به آنها نشان می‌دادم. با این شیوه از چند زن و مرد که فروشنده غذای حیوانات بودند، کلاهبرداری کردم.
سرهنگ کاظمی هشدار داد: هویت‌ها در فضای مجازی می‌تواند واقعی‌ نباشد، برخی مجرمان سایبری برای رسیدن به اهداف شوم و کسب مال غیرمشروع با هویت‌های جعلی و عناوین گمراه کننده و تبلیغات دروغین برای کلاهبرداری از شهروندان اقدام می‌کنند. قبل از هرگونه خرید و فروش اینترنتی از انتقال واریز پول به حسابتان اطمینان پیدا کنید.
 

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">