ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دلیل انصراف مگافون را نمی‌‏دانم

| يكشنبه, ۳ آذر ۱۳۸۷، ۰۲:۱۷ ب.ظ | ۰ نظر

چهاردهمین نمایشگاه بین‌‏المللی کامپیوتر، ‌‏ارتباطات، موسوم به الکامپ و نهمین نمایشگاه بین‌‏المللی صنایع مخابرات و اطلاع رسانی موسوم به تلکام با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات صبح امروز در محل نمایشگاه‌‏های بین‌‏المللی افتتاح شد.

به گزارش ایلنا وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در جمع خبرنگاران با اشاره به اقدامات انجام شده توسط این وزارتخانه و شرکت‌‏های زیرمجموعه به مهم‌‏ترین خدمات ارزش افزوده بر روی تلفن همراه اشاره کرد و گفت:‌ مهم‌‏ترین اقدام انجام شده، ارتقای شبکه نسل 75/2 بود که بتوانیم خدمات را ارائه دهیم. مهم‌‏ترین این خدمات، ‌‏خدمات حوزه GPRS و اینترنت است که هم اکنون این خدمات در تهران و کرج ارائه می‌‏شود و به زودی در تمام کشور ارائه خواهد شد.

وی ادامه داد: امکان ارسال MMS فراهم شده و تجهیزات و مقررات آنها مهیا شده است که این امر بستر لازم را برای بانکداری تحت شبکه سیار ایجاد می‌‏کند. فکر می‌‏کنم با این امکاناتی که فراهم شده در سال 88 باید منتظر تحول عظیم در حوزه اقتصاد دیجیتالی و در بخش بانکداری باشیم.

سلیمانی ادامه داد: در مورد زیرساخت‌‏های آموزشی تاکنون خدمات ارزش افزوده فراهم شده است و امکانات آن در اختیار تمام سازمان‌‏های تحقیقاتی و آموزشی اعم از دبیرستان، دبستان و دانشگاه قرار داده شده است که این یکی از ویژگی‌‏های است که در دولت الکترونیک فراهم شده است.

وی در ادامه در مورد خدمات سایر دستگاه‌‏ها در حوزه دیجیتال اظهار داشت:‌ دولت در سال جاری مصوب کرده که 90 درصد خدمات به صورت الکترونیکی در اختیار مردم قرار بگیرد و با تلاشی که دستگاه‌‏های اجرایی انجام داده‌‏اند از 90 مورد، 64 مورد عملیاتی شده و فقط نیازمند تبلیغات و حمایت‌‏های درون سازمانی، بیرون سازمانی و فرهنگ‌‏سازی است و امیدوارم تا پایان سال تمام این 90 مورد خدمات اجرایی شود.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در مورد اینترنت و پهنای باند اقدامات زیرساختی را مناسب ارزیابی کرد و گفت:‌ هم اکنون میان شهرها و استان‌‏ها پهنای باند تا 30 گیگابایت به راحتی مدیریت می‌‏شود و در مورد ارتباطات خارج از کشور همانطور که در نقشه ایران می‌‏بینید با همه کشورهای همسایه یک ارتباط پایدار و توسعه پهنای باند بین‌‏المللی فنی فراهم شده است. اگر تقاضایی هم باشد ظرف مدت کوتاه یک ماهه می‌‏توان ظرفیت موجود را بلافاصله دو برابر کرده و تصاعدی افزایش دهیم. همچنین که این زیرساخت‌‏ها در طول سه سال گذشته فراهم شده است و امیدوارم بتوانیم با حمایت دستگاه‌‏ها توسعه بیشتری پیدا کند.

وی در مورد ارائه خدمات مخابراتی به دستگاه‌‏ها اظهار داشت: اعلام می‌‏کنیم همه دستگاه‌‏های اجرایی، بخش‌‏خصوصی، دولتی، غیردولتی و هر کس که نیاز به خدمات مخابراتی دارد، این نیاز را هر چه زودتر بر روی میز مخابرات بگذارد تا بتوانیم این خدمات را هر چه زودتر با توجه به امکاناتی که نیاز است فراهم کنیم و امتیاز آن را در اختیار مردم قرار دهیم.

سلیمانی در ادامه در مورد مزایده "وای مکس" افزود:‌‏ برنده اصلی این مزایده در سی استان مشخص شده و هم اکنون فعالیت‌‏های خود را انجام می‌‏دهند ولی یک مقدار باید عملیات اداری اعم از مجوزهای سرمایه‌‏داری و مشخص شدن شریک خارجی انجام شود و فکر می‌‏کنم در اوایل سال 88 این برندگان بتوانند خدمات را حداقل در مراکز استان‌‏ها و شهرهای بزرگ در اختیار مردم قرار دهند.

وی در ادامه سخنان خود در مورد وضعیت اپراتور سوم اظهار داشت: اپراتور سوم روز چهارشنبه گذشته که آخرین فرصت تحویل اسناد بود با استقبال نه شرکت مواجه شده که باید مرحله به مرحله مدیریت شود و امیدوارم در اواخر دیماه جمع‌‏بندی نهایی و برنده اصلی اعلام شود.

وی خاطر نشان کرد: از همه کسانی که در این حوزه کار می‌‏کنند می‌‏خواهم که با جدیت بیشتری در این زمینه فعالیت کنند تا صحنه بازار ایران که یک صحنه بسیار جذاب و شیرین است بیشتر نمایان شده و خدمات اپراتور سوم به مردم به خوبی ارائه شود.

وزیر ارتباطات در پاسخ به خبرنگار ایلنا، در مورد عدم انصراف شرکت مگافون از حضور در مزایده اپراتور سوم اظهار بی‌‏اطلاعی کرد و گفت: ‌از دلیل انصراف شرکت مگافون برای حضور از مزایده اپراتور سوم خبر ندارم.

وی در پایان در مورد نمایشگاه جاری اظهار داشت: از نظر من وضعیت نمایشگاه خوب است و باید در این نمایشگاه‌‏ها شرایط لازم برای فعالیت بیشتر تولیدکنندگان نرم‌‏افزار و سخت‌‏افزار فراهم شود. همچنین که ما در بخش الکترونیک و مخابرات در سی سال بعد از انقلاب پیشرفت‌‏های خوبی داشته‌‏ایم و هم اکنون به وضعیت نسبتاً خوبی در تولید تکنولوژی‌‏های مخابراتی رسیده‌‏ایم.

  • ۸۷/۰۹/۰۳

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">