دکتر وفا غفاریان درگذشت
دکتر وفا غفاریان - رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران، در پی ماهها بیماری، بامداد امروز اول بهمن ماه همزمان با ایام وفات پیامبر معظم اسلام و شهادت امام حسن مجتبی و امام رضا (ع)، دار فانی را وداع گفت.
طبق اعلام روابط عمومی و امور بین الملل شرکت مخابرات ایران، مراسم تشییع پیکر پاک آن مرحوم روز یکشنبه ٢ بهمن١٣٩٠ مصادف با رحلت حضرت رسول اکرم ( ص ) و شهادت امام حسن مجتبی ( ع ) ساعت ٨ و ٣٠ دقیقه صبح از مقابل بیمارستان شهید هاشمی نژاد بالاتر از میدان ونک به سمت بهشت زهرا (س)، آرامگاه ابدی آن مرحوم برگزار خواهد شد.
ضمناً مراسم سوم روز دوشنبه مورخ ٣ / ١١ /٩٠ ساعت ١٠ تا ٣٠: ١١ صبح در مسجد نور واقع در میدان دکتر فاطمی برگزار می شود.
مراسم شب هفتم روز پنجشنبه مورخ ٦ / ١١ /٩٠ از ساعت ١٤ تا ٣٠ : ١٥ در مسجد جامع شهرک غرب واقع در میدان صنعت - بلوار شهید فرحزادی - روبروی میلاد نور برگزار خواهد شد.
* نگاهی به زندگینامه مرحوم غفاریان
دکتر وفا غفاریان در سال ١٣٣٨ در تهران به دنیا آمد. وی تحصیلات متوسطه را در دبیرستان هدف گذراند و در پی علاقه مندی به مباحث فنی رشته مهندسی الکترونیک را انتخاب کرد و در سال ١٣٥٨ از دانشگاه علم و صنعت فارغ التحصیل شد. پس از آن بلافاصله عازم جبهههای جنگ شد و مرکز جنگ الکترونیک سپاه قرارگاه وی شد.
وفا غفاریان پس از سپری کردن این دوره به وزارت سپاه آمد و حد فاصل سالهای ٦٥ تا ٦٨ در گروه صنایع الکترونیک و مخابرات ( گام ) به فعالیت پرداخت. پس از این دوره به مدت شش سال مدیر عامل شرکت صنایع مخابرات ایران ( صما ) شد.
وی در سال ١٣٧٤ به شرکت صنایع الکترونیک ایران ( صا ایران ) رفت و مدیر عاملی این مجموعه عظیم را برعهده گرفت. یکی از نقاط عطف و برجسته مدیریتی وی این دوره است که به گواه همگان این مجموعه را دچار تغییرات بنیادی کرد؛ بطوری که مدیران کنونی آن نیز به آن اذعان دارند.
وی در طول پنج سالی که این مسئولیت را به عهده داشت، موفق به اخذ مدرک کارشناسی ارشد مهندسی صنایع در گرایش توسعه مدیران اجرایی از دانشگاه علم و صنعت ایران شد.
با توجه به موفقیت های قابل توجه وی در سال ١٣٧٩ مدیر عاملی و ریاست هیئت مدیره سازمان صنایع دفاع ( ساصد ) به وی پیشنهاد شد. در همین دوره بود که در دوره دکترای مهندسی صنایع، گرایش مدیریت استراتژیک در دانشگاه علم و صنعت ایران پذیرفته شد.
مرحوم غفاریان در سال ١٣٨٣ به وزارت دفاع رفت و معاونت امور صنعتی و تحقیقاتی این وزارتخانه را به عهده گرفت. در سال ١٣٨٤ وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات را جهت ارائه خدمت برگزید و به عنوان معاون وزیر و رئیس هیئت مدیره شرکت مخابرات ایران عرصه دیگری را تجربه کرد.
وی با نگاه استراتژیک اش تغییراتی اساسی در این مجموعه نهادینه ساخت که شاید مهمترین آن خصوصی سازی این شرکت بود.
دکتر غفاریان علاوه بر فعالیتهای مدیریتی، عضو هیئت علمی سازمان مدیریت صنعتی و استادیار دانشگاه صنعتی مالک اشتر بود و تألیفات و مقالات متعددی نیز به چاپ رسانده است. از جمله کتب تألیفی وی می توان به شایستگی های مدیریتی، استراتژی اثربخش، معانی جدید در مفهوم استراتژی، پنج فرمان برای تفکر استراتژیک، اصول برنامه ریزی استراتژیک، استراتژی نمای ٣٦٠ درجه و آن چه از شرکت های موفق آموختیم اشاره کرد.
وی در طول سالیان متمادی خدمت صادقانه به این مرز و بوم جوایز متعددی دریافت کرده است که از آن جمله می توان به نشان درجه سه پژوهش در سال ١٣٧٦، مدیر نمونه ملی در چهارمین جشنواره شهید رجایی در سال ١٣٨٠ و جایزه دوم کتاب سال برای تألیف کتاب « استراتژی اثربخش » در نهمین دوره کتاب سال دانشجویی در سال ١٣٨١ اشاره کرد.از این مرحوم سه فرزند (دو دختر و یک پسر) به یادگار مانده است.
(ایسنا)، ضمن تسلیت این ضایعه جانگداز به جامعه مخابرات ایران، مراتب همدردی خود را با خانواده آن مرحوم اعلام میدارد. روحش شاد و یادش گرامی باد.
سایت آیتی آنالیز نیز به بازماندگان آن مرحوم تسلیت میگوید. روحش شاد.
- ۹۰/۱۱/۰۱