ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات با اشاره به اینکه متولی "امضا دیجیتال" برای استفاده تجاری، وزارت بازرگانی است، گفت: این در حالی است که متولی امضای دیجیتالی در بحث بانکی، بانک مرکزی است.

عبدالمجید ریاضی در حاشیه ،همایش فناوری اطلاعات حال، آینده" در مشهد در جمع خبرنگاران افزود: بحث متولی امضا دیجیتالی از حدود سه سال و نیم قبل در بین بانک مرکزی و وزارت بازرگانی مطرح بود که هم اکنون حل شده است.

دبیر شواری عالی فناوری اطلاعات با بیان اینکه وزارت بازرگانی هم اکنون به تعدادی از متقاضیان مجوزهای امضا دیجیتال داده اظهار داشت: در حال تدوین یک "نظام گواهی دیجیتال" برای روشن شدن مسایل مرتبط با این حوزه هستیم.

"امضا دیجیتال" اصل بودن و صداقت یک پیغام یا سند و یا فایل اطلاعاتی را تضمین می کند. امضا دیجیتال مانند امضا سنتی نیست بلکه عددی بزرگ است که به صورت رمز و کد در آمده است.

معاون وزیر ارتباطات هچنین با اشاره به گسترش شبکه علمی کشور گفت: تکمیل شبکه علمی فاز تهران در دست اجرا است و به زودی نصب و راه اندازی می شود. طبق این شبکه قرار است تمام دانشگاههای کشور به یکدیگر متصل شوند.

وی با بیان اینکه به زودی پهنای باند اینترنت در کشور سه برابر خواهد شد افزود: لذا پهنای باند دانشگاهها برای تعامل با یکدیگر و استفاده اطلاعات شبکه علمی نیز سه برابر خواهد شد که در نهایت باعث توسعه علمی کشور می شود.

او همچنین با اشاره به "شبکه ملی مدارس" گفت: بحث شکل گیری شبکه مدارس از 10 سال قبل مطرح بوده که باتوجه به الگوهای قبلی هزینه زیادی جهت تکمیل شدن نیاز داشت و قابل اجرا نبود که این موضوع علت اصلی طولانی بودن زمان تکمیل این شبکه است.

وی افزود: از طریق شبکه ملی، مدارس به شبکه ملی اینترنت وصل می شوند لذا در وهله نخست مشخص شد آنها به اطلاعات داخل شبکه و شبکه رشد دسترسی داشته باشند.

دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات همچنین در مورد حسابهای اینترنتی دانش آموزان گفت: هم اکنون یک میلیون و 500 هزار دانش آموزش دارای حساب اینترنتی هسنتد که اگر آموزش و پرورش و بانکها همت کنند آمادگی افزایش این رقم را داریم.

وی در خصوص بکارگیری فناوری اطلاعات در نظام دانشگاهی کشور هم گفت: IT یک ابزار قدرتمند در بحث آموزش، پژوهش و مدیریت دانشگاهها به شمار می رود لذا دانشگاهها در این زمینه فعالیتهای خود را شروع کردند اما کافی نیست و با حد مطلوب خیلی فاصله داریم.

او با بیان اینکه آموزشهای مجازی می تواند ظرفیت دانشگاههای کشور را افزایش دهد اظهار داشت: با یک نسبت استاد و دانشجوی ثابت به راحتی می توانیم کیفیت و کمیت دانشگاههای کشور را با استفاده از آموزشهای مجازی بالا ببریم.

معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات ادامه داد: فناوری اطلاعات در زمینه پژوهش در دانشگاهها نیز تاثیرگذار است زیرا دانشجویان و اساتید می توانند با استفاده از شبکه اینترنت به کتابها و مقالات الکترونیکی در سراسر دنیا دسترسی داشته باشند.

وی همچنین در خصوص مشکلات پهنای باند و سرعت اینترنت در کشور اظهار داشت: پهنای باند زمانی ارزش پیدا می کند که مانند سایر کشورها عرضه خدمات مختلف را در قالب الکترونیکی داشته باشیم.

  • ۸۷/۰۹/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">