ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

زیرساخت‌های IT در سال 2015 چگونه تکامل می‌یابد؟

| چهارشنبه, ۱۵ بهمن ۱۳۹۳، ۰۲:۱۰ ب.ظ | ۰ نظر

در سال جاری شاهد تغییرات و تحولاتی اساسی در زیرساخت‌های آی‌تی از شبکه گرفته تا دستگاه‌های کاربری، طراحی نرم‌افزار، نرم‌افزارهای سرورهای مجازی، طراحی فیزیکی سرورها، سیستم‌های ذخیره‌سازی و رسانه‌های ذخیره‌سازی خواهیم بود. برخی از این تحولات در همین ابتدای سال شروع شده‌اند و در اواسط 2015 سرعت بیشتری به خود می‌گیرند، درحالی‌که بقیه هنوز به‌طور کامل ظهور نیافته‌اند.

1- اینترنت اشیا و تحلیل‌های بزرگ‌داده‌ها، موج نوینی در تحلیل‌های تجاری: ظهور تله‌متری یکپارچه در تجهیزات صنعتی، دستگاه‌های نظارت بر سلامتی، سیستم‌های پرداخت موبایل، به همراه ورود سنسورهای نوین به دنیای فناوری، در آینده‌ای نزدیک به منبع اصلی تحلیل‌های ترافیکی و تجاری تبدیل خواهند شد. شرکت‌هایی که هنوز به داده‌های کافی برای کسب یک بینش کلی تجاری دسترسی ندارند، قادرند توسط بزرگ‌داده‌ها و داده‌های دریافتی از فناوری اینترنت اشیاء، فرایندهای تجاری‌شان و در نتیجه رضایت مشتریان را بهتر و بیشتر کنند.

2- آینده ذخیره‌سازی به حافظه‌های فلش محدود نمی‌شود: هرچند هنوز 80 درصد داده‌ها روی دیسک‌ ذخیره می‌شود، ذخیره‌سازی فلش در آینده نزدیک با تحولاتی مواجه خواهد شد. مساله امروز ذخیره‌سازی هزینه است و کارت‌های SSD نسبتا ارزان‌تر در پایان دهه تقریبا ده برابر گران‌تر از دیسک‌های SATA بودند. احتمالا در آینده‌ای نزدیک معماری‌های ذخیره‌سازی به فلش اهمیت بیشتری می‌دهند، اما مساله‌ مهم‌تر در استفاده از فناوری‌های فلش، یکپارچه‌سازی آنها و استفاده از آرایه‌های هیبریدی و یکپارچه خواهد بود. فلش فناوری خوبی است، اما منبع ذخیره‌سازی قابل اعتمادی برای شرکت‌های بزرگ محسوب نمی‌شود.

3- افزایش اهمیت ابرهای هیبریدی: امروزه تقریبا هر کسب‌وکاری از نوعی فناوری ابری استفاده می‌کند. بسیاری از این شرکت‌ها به یک فروشنده واحد بسنده نمی‌کنند و به جای آن می‌خواهند از ارایه‌دهندگان مختلف سرویس بگیرند. تمایل به انتخاب بهتر، موجب می‌شود شرکت‌ها به‌دنبال ابرهایی از نوع هیبریدی باشند که آ‌نها را به یک ارایه‌دهنده واحد محدود نکند. فروشندگان سرویس‌های SaaS که هیچ روشی برای استخراج داده‌ها ندارند، از رقابت حذف می‌شوند و از دیگر سو ارایه‌دهندگان PaaS هم در صورتی که به یک ابر متکی باشند سود کمتری می‌برند. استراتژی‌های زیرساخت به سمتی می‌روند که به سرویس‌های ابری هیبریدی و یکپارچه دسترسی داشته باشند.

4- نرم‌افزارهای تعریف‌شده ذخیره‌سازی (Software Defined Storage-SDS) راهشان را به دنیای ابری باز می‌کنند: فناوری SDS که قابل استفاده در انواع و اقسام سخت‌افزار بوده و ظرفیت‌های اتوماسیون غنی دارد، راهش را به بسترهای ابری باز کرده و بستری داده‌ای یکپارچه و قابل اطمینان می‌سازد. SDS در حقیقت ابزاری برای برنامه‌ها برای دسترسی یکنواخت به داده‌ها در فضاهای ابری است که مدیریت داده و فرایند انتقال نرم‌افزارهای کاربردی به ابر را ساده‌تر از پیش می‌کند. از جمله مزیت‌های این روش می‌توان به کاهش هزینه انتقال داده به بسترهای ابری و انتقال داده از بسترهای ابری به نسخه‌های آفلاین و نیز ذخیره‌سازی داده‌های عمومی در مدت طولانی اشاره کرد. (منبع:عصرارتباط)

  • ۹۳/۱۱/۱۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">