سیم کارت باید ارزانتر شود
در همه کشورهای دنیا به سیمکارت تلفن همراه به عنوان یک وسیله خدماتی نگاه میکنند و ارزش افزوده تلقی نمیشود.
دکتر رمضان علی صادقزاده ، رییس کمیته مخابرات مجلس شورای اسلامی ، درگفت و گو با خبرنگار ایلنا ، با بیان این مطلب ، اظهار داشت: ثبت نام نزدیک به 8 میلیون سیم کارت دولتی که بخش عمده آن در سال85 واگذار میشود و حضور سیم کارت اعتباری تالیا که تا پایان سال یک میلیون سیم کارت ارایه میکند ، از جمله عواملی است که سبب افت قیمت محسوس سیم کارت در بازار شده است.
وی ، گفت: چنانچه اپراتور دوم تلفن همراه (ایرانسل) در تابستان جاری طبق زمانبندی قرارداد بتواند سیم کارت 120 هزار تومانی وارد کند ، باز سیم کارت به سمت اشباع شدن حرکت خواهد کرد.
دکتر صادقزاده ، با بیان این که چنانچه عرضه سیم کارت در بازار اشباع شود تقاضا نیز کاهش پیدا خواهد کرد، یادآور شد: با این وجود قیمت سیمکارت به سمت قیمت دولتی حرکت خواهد کرد.
رییس کمیته مخابرات مجلس ، خاطرنشان کرد: اگر بازار از نظر ارایه سیمکارت اشباع شود ، آن گاه کالا ارزش افزوده تلقی نشده و جنبه تجاری آن از بین میرود.
وی ، با اشاره به تعرفههای مکالمات تلفن همراه در کشورهای مختلف دنیا ، تصریح کرد: قیمت سیم کارت باید پایین بیاد و تعرفههای مکالماتی آن بیشتر شود.
دکتر صادقزاده ، با بیان این که این سد باید شکسته شود ، گفت: با واگذاری سیم کارتهای ثبت نامی و ارایه سیم کارتهای اعتباری و اپراتور دوم ضریب نفوذ تلفن همراه 20 درصد خواهد شد که میتوان گفت به حد اشباع رسیده است.
رییس کمیته مخابرات مجلس ، با بیان این که سیر نزولی قیمت سیم کارت در تهران همچنان ادامه خواهد داشت ، تاکید کرد: در صورت تاخیر در واگذاری سیمکارتهای اپراتور دوم نیز پیشبینی میکنیم سیر نزولی سیم کارت همچنان ادامه داشته باشد ، چرا که اپراتور اول مخابرات دولتی و تالیا میتوانند بازار را به حد اشباع برسانند.
- ۸۵/۰۲/۰۲