شرکتها برای نصب آنتن مشکل مکان دارند
مدیر عامل شرکت خدمات اریکسون گفت: عملیات اجرایی پروژهی شبکهی اپراتور دوم آغاز شده و به تعهدات خود طبق قرارداد با ایرانسل پایبند خواهیم بود.
مسعود پرویز در گفتوگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، دعوت دوبارهی اریکسون را برای مذاکره با ایرانسل، عادی دانست و با بیان اینکه مذاکرات این شرکت برای مدت زمانی با ایرانسل کند شد، اما قطع نشده بود، اظهار داشت: برخی اوقات اینگونه مشکل را با مخابرات هم پیدا میکنیم و مسائل اینچنینی در طول مذاکرات طبیعی است؛ علتهای مختلفی برای کند شدن مذاکرات وجود دارد که قیمت، شرایط تحویل و چگونگی ادامهی مذاکرات نامعلوم بود؛ اما فکر میکنم این موضوعات حل شده باشد.
او گفت: شرکت ایرانسل، باید افزایش تعرفههای مخابراتی را متحمل شود؛ ما نیز پیشنهاداتمان را براساس تعرفههای قدیمی ارایه دادیم و مسوول اضافه شدن تعرفهها نیستیم.
پرویز با تایید اینکه تمام قراردادها با ایرانسل به امضا رسیده است، گفت: در تلاشیم با کمک شرکت ایرانسل و مخابرات، قانون حداکثری را رعایت کنیم؛ ایجاد خط تولید در صنایع الکترونیک مهم نیست و باید تلاش کنیم که توان مهندسی نیروهای داخلی را بالا ببریم؛ در حقیقت خط تولید، فکر و تکنولوژی راهاندازی کنیم؛ در صنایع الکترونیک و مخابرات خط تولید کمترین اهمیت را دارد و به همین خاطر ما مرکز آموزشی را برای انتقال تکنولوژی ایجاد کردیم.
وی تصریح کرد: در حال حاضر شرکتهای بزرگ مخابرات به دنبال سود اقتصادی بیشتر هستند و برای آنها فکر مهم است؛ تولید شدن قطعات در مناطق مختلف مهم نیست، به همین دلیل مدیران صنعت مخابرات، باید بفهمند که تولید در صنعت مخابرات مهم نیست.
پرویز با تاکید بر اینکه فعالیتهای مقدماتی در ایرانسل آغاز شده است، گفت: ایرانسل بهراحتی میتواند به تعهدات خود عمل کند؛ چراکه با اختیارات بیشتری نسبت به شرکتهای دولتی فعالیت میکند و خصوصی بودن آن یک امتیاز بزرگ است.
او دربارهی تاخیرهای ایرانسل در اجرای پروژهی اپراتور دوم تلفن همراه، گفت: شرکت ایرانسل برخلاف مخابرات، تازه تشکیل شده و بهطور حتم با مشکلاتی برای فعالیت مواجه خواهد شد اما این مشکلات در آینده رفع میشوند.
مدیر عامل شرکت خدمات اریکسون یکی از مشکلات برندگان مناقصهی ایرانسل را پیدا کردن نقطه برای نصب آنتنهای BTS دانست و گفت: نوع جغرافیایی تهران، امکان بهرهبرداری رادیویی را از امکانات مخابرات سخت کرده است؛ همچنین مردم باید با ما همکاری بیشتری داشته باشند تا با نصب تجهیزات پروژه سریعتر پیش برود؛ این به نفع مخابرات و ایرانسل است.
مدیرعامل این شرکت که بهعنوان یکی از پیمانکاران عمومی شرکت ارتباطات سیار نیز فعالیت دارد، با تاکید بر اینکه طبق برنامهی زمانبندی شده، کار خود را انجام میدهیم و سعی خواهیم کرد که تا آخر شهریورماه، 800 سایت را در اختیار شرکت ارتباطات سیار قرار دهیم، گفت: حضور GCها در مخابرات و شبکهی تلفن همراه تجربهی جدیدی برای دولت و بخش خصوصی است و نمیتوان تاخیر در عملکردهای GCها را به گردن مخابرات انداخت؛ پیمانکاران عمومی نیز اولین تجربهی خود را در توسعهی شبکهی تلفن همراه، داشتند و بنابراین تاخیر در اجرای این پروژه تقصیر هیچیک از دو طرف نیست؛ دولت ایران بعد از دو دهه، تازه به سمت خصوصیسازی حرکت کرده و ایجاد چنین مشکلاتی طبیعی خواهد بود.
او با بیان اینکه ایجاد 800 سایت فعلی توسط دولت، هفت سال طول کشیده است، گفت: واحدهای مختلفی در نصب سایتها درگیر هستند که ما نیاز به همکاری بیشتر آنها داریم و فکر میکنم بتوانیم طی زمان اعلام شده به تعهدات خود عمل کنیم.
پرویز در ادامه خاطرنشان کرد: ایران تنها جایی است که ارایهی خدمات به مردم هنوز توسط دولت انجام میگیرد و اکثر موانع کار در کشور، دولتی است؛ این عوامل با طبیعت این کار هماهنگی ندارد، اما مدیران جدید دید مناسبی دارند.
وی در پاسخ به سوالی مبنی بر اینکه آیا اریکسون تمایل به خریداری سهام شرکت ارتباطات سیار را در صورت عرضه شدن در بورس دارد یا خیر، گفت: خرید سهام این شرکت با منافع ما در ایران در تضاد است و ما به هیچوجه در خرید سهام شرکت ارتباطات سیار دخالت نمیکنیم.
- ۸۵/۰۴/۱۹