صاایران دومین فروشنده مخابراتی جهان
به گفته مدیرعامل صاایران، این مجموعه دومین سهم فروش تجهیزات مخابرات سیار را در دنیا به خود اختصاص داده است.
رضا تقیپور، روزپنجشنبه درآیین راهاندازی شبکه ایرانسل در مراغه افزود: صاایران بزرگترین مجموعه صنعتی در زمینه صنایع و ساخت تولیدات مخابراتی، الکترونیکی و کامپیوتری در ایران است که توانسته این سهم را در دنیا به دست بیاورد.
وی گفت: این مجموعه سالانه از محل صنایع و ساخت تولیدات مخابراتی، الکترونیکی و کامپیوتری پنج هزار میلیارد ریال درآمد دارد و در اجرای طرحهای بزرگ کشور با دولت همکاری میکند.
وی افزود: برای راهاندازی شبکه ایرانسل در مراغه نیاز به احداث ۱۲سایت بود که تاکنون هشت سایت راهاندازی شده و این شهر زیر پوشش کامل این شبکه است و بقیه سایتها نیز برای پوشش کامل حومه و مناطق جادهای راهاندازی خواهند شد.
به گفته تقیپور، در برنامه سه ساله توسعه شبکه ایرانسل دو هزار سایت برای پوشش منطقه شمال غرب احداث خواهد شد.
وی افزود: راهاندازی اپراتورهای موازی در کشور برای ایجاد رقابت سالم، ارایه خدمات بهتر و کاهش قیمت خدمات ضروری است.
منبع : ایرنا
- ۸۵/۱۰/۰۱