ضریب نفوذ تلفن ثابت ایران از متوسط جهانی فراتر رفت
تعداد تلفنهای ثابت ایران از ۱۵میلیون و ۳۴۰هزار شماره در سال ۸۲ به ۱۷میلیون و ۷۹۸هزار و ۸۰۹شماره در پایان سال ۸۳افزایش یافت.
روابط عمومی شرکت مخابراتایران،به مناسبت هفته ارتباطات و فرارسیدن ۲۷اردیبهشت، روز جهانی مخابرات ، اعلام کرد: ضریب نفوذ تلفن ثابت مخابرات کشور از ۲۳/۶شماره به ازای هر ۱۰۰نفر در پایان سال ۸۲به ۲۶/۳۲شماره در پایان سال ۸۳رسید که این رقم از متوسط ضریب نفوذ تلفن ثابت جهان فراتر میباشد.
شبکه تلفن همراه در پایان سال ۸۲دارای سه میلیون و ۴۵۰هزار مشترک بود که این تعداد با عملکردی معادل یک میلیون و ۶۳۰هزار شماره در سال ۸۳ به پنج میلیون و ۷۵هزار شماره درحال حاضر رسید.
شبکه تلفن همراه کشور هماکنون با افزایش بیش از ۱۰هزار کیلومترجاده، ۸۵۱شهر را تحت پوشش دارد و همچنین درهمین راستا ترتیبی اتخاذ شده است که مسافران به مقصد ۳۷کشور جهان با تلفن همراه خود ارتباط تلفنی برقرار کنند.
این گزارش میافزاید : در پایان سال ، ۸۲برای ۳۳۱شهر شبکه انتقال اطلاعات ایجاد شده که این رقم در پایان سال ۸۳به ۵۱۴شهر افزایش یافته است.
تاپایان سال ۸۲تعداد ۴۰هزار و ۱۰۹روستا دارای ارتباط مخابراتی بوده است که در سال ۸۳تعداد سه هزار و ۷۰۰روستای دیگر نیز به شبکه ارتباطی - مخابراتی کشور پیوست.
این گزارش میافزاید: درمقطع زمانی ۷۶تا ۸۳بیش از ۲۸هزار و ۲۴۰ کیلومتر فیبرنوری در سطح شبکه مخابراتی کشور اجرا شده است و در حال حاضر حدود ۳۰هزار کیلومتر فیبرنوری در سطح شبکه مخابراتی کشور اجرا شده که در آینده نزدیک به این رقم به ۴۵هزار کیلومتر فیبرنوری افزایش مییابند.
تعداد نقاط دارای ارتباط بین شهری کشور از پنج هزار و ۱۶۸نقطه در انتهای سال ۸۲به شش هزار و ۲۸۰نقطه در پایان سال ۸۳رسیده است.
تعداد کانالهای انتقال از ۶۳۲هزار کانال در پایان سال ۸۲به بیش از یک میلیون کانال در پایان سال ۸۳رسیده است.
تعداد ترانک بین شهری از ۵۰۷هزار درانتهای سال ۸۲به ۵۷۰هزار ترانک تا پایان سال ۸۳رسیده است.
تعداد تلفنهای شهری و راه دور در پایان سال ۸۲به ترتیب ۱۱۴هزار و ۴۲۳و ۳۰هزار و ۳۷۲دستگاهبوده است که این تعداد در پایان سال ۸۳به ۱۲۶ هزار و ۱۵۴و ۴۴هزار و ۷۰۹دستگاه افزایش یافته است.
- ۸۴/۰۲/۲۹