ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش از مطالعه بر روی راه‌اندازی فضای مجازی کسب و کار خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم فضایی را فراهم کنیم تا دانش‌آموزان بتوانند تولیدات خود را عرضه و مراحل تجاری‌سازی را به طورعملی بیاموزند.

علی زرافشان در نشست تبیین طرح کارآفرینی کاشف که در سازمان دانش‌آموزی برگزار شد، با بیان اینکه جایگاه کارآفرینی در کشور بسیار حائز اهمیت است، افزود: در چشم‌انداز 1404 به عدالت و توسعه اقتصادی اشاره شده است و کلید توسعه اقتصادی، کارآفرینی است.

وی افزود: در تمام اسناد بالادستی کشور نسبت به این موضوع تاکید فراوانی شده است که از جمله آنها می‌توان به سند تحول بنیادین آموزش و پرورش اشاره کرد.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه وزارت آموزش و پرورش به عنوان یک نهاد تربیت‌کننده کارآفرینان آینده اقداماتی را در دستور کار قرار داده است، گفت: در این راستا برنامه جامع کاشف طراحی شد. همچنین دبیرخانه راهبری طرح کاشف انجام و ذیل دبیرخانه کارگروهی تشکیل شد که تفاهم‌نامه‌ای با دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران برای استفاده از ظرفیت‌های علمی این دانشکده به امضا رسید.

زرافشان با بیان اینکه پایش دانش‌آموزان کارآفرین که تحت عنوان طرح کاشف نامگذاری شده است، برای دانش‌آموزان پایه‌های هفتم و هشتم انجام شد، گفت: براساس شاخص‌های استاندارد که از تحقیقاتی بر روی ویژگی‌های کارآفرینان موفق استخراج شده بود، دانش‌آموزان را مورد ارزیابی قرار دادیم.

وی در ادامه از مطالعه بر روی راه‌اندازی فضای مجازی کسب و کار خبر داد و گفت: تلاش می‌کنیم از طریق این امکان دانش‌آموزان تولیدات خود را عرضه کنند و مراحل تجاری‌سازی را به طور عملیاتی فرا بگیرند تا زمانی که وارد بازار واقعی کار شدند تجربه کسب و کار داشته باشند.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ادامه داد: در سال تحصیلی 93-94 یک میلیون و 870 هزار دانش‌آموز پایه‌های هفتم و هشتم در این پیمایش شرکت کردند. علاوه بر طرح کاشف، در شاخه کار و دانش از 20 سال گذشته درس کارآفرینی را به مجموعه دروس اضافه کردیم و در واقع آموزش و پرورش اولین دستگاهی بود که به آموزش کارآفرینی پرداخت. براین اساس سالانه بیش از 200 هزار دانش‌آموز درس کارآفرینی را می‌گذرانند تا شایستگی لازم را برای ورود به کار کسب کنند.

به گفته زرافشان، مجموعه عملکرد استان‌ها رتبه‌بندی شده و به استان‌ها منعکس می‌شود.

به گزارش ایسنا، حمیدرضا کفاش معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش در این نشست با بیان اینکه تقویت حوزه کار و کارآفرینی به صورت غیرمستقیم به از بین بردن ریشه‌های برخی آسیب‌های اجتماعی کمک می‌کند، گفت: در واقع مقوله کارآفرینی علاوه بر بعد مثبتی که از حیث تربیتی دارد، باعث می‌شود آسیب‌های اجتماعی ناشی از بیکاری و عدم اشتغال نیز از بین برود.

وی ادامه داد: در همین راستا با معاونت متوسطه برای اجرای طرح کاشف تعامل و همکاری داشتیم و سازمان دانش‌آموزی نیز به عنوان بازوی پرتوان آموزش وپرورش در بخش‌های مختلف به ما کمک می‌کند. تفاهم‌نامه‌ای نیز میان دو معاونت امضا شده و از مرحله ثبت‌نام دانش‌آموزان در طرح کاشف صورت گرفته است.

معاون پرورشی و فرهنگی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه ترتیبی اتخاذ داده‌ایم که ازاین پس جوایز دانش‌آموزان در حوزه‌های مختلف در مناطق و استان‌ها از تولیدات دانش‌آموزان مبتکر و برتر تهیه شود، گفت: براین اساس دانش‌آموزان مبتکر و کارآفرین تشویق می‌شوند و از سوی دیگر ارزش معنوی این جوایز برای دانش‌آموزان برگزیده مسابقات نیز بالاست.

کفاش ادامه داد: استفاده از دانش‌آموزان در هنرستان‌ها و برای برگزاری سمینارها و همایش‌ها نیز از جمله اقدامات ماست. هنرستان‌هایی در تهران داریم که اکنون امر کارآفرینی را آغاز کرده‌اند و می‌توانند از صفر تا صد برگزاری یک سمینار و همایش را برعهده بگیرند که تجربه خوبی بوده است.

وی ابراز امیدواری کرد که روزی واژه دیپلمه بیکار از فرهنگ واژگان حذف شود و دانش‌آموزان به سطوح بالاتر تحصیلات تکمیلی برسند و به قدری توانمند شده باشند که کاری برای خودشان راه بیندازند.

به گزارش ایسنا، زعفراینان نماینده دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران نیز با بیان اینکه در دانشکده کارآفرینی بررسی زندگی و رفتار کارآفرینان مبتکر را انجام دادیم تا یک مکتب آموزشی منسجم و مبتنی بر فرهنگ ایرانی را داشته باشیم گفت: خوشبختانه این اقدام انجام شد و در حال حاضر با آموزش و پرورش در اجرای طرح کاشف همکاری کرده‌ایم.

توزیع کارنامه ویژه اولیای دانش‌آموزان شرکت‌کننده در آزمون کاشف

وی ادامه داد: کارنامه‌های تفصیلی و تشریحی دانش‌آموزان شرکت کننده در آزمون طرح کاشف آماده شده است و دانش‌آموزان می‌توانند با مراجعه به سطح کاشف کارنامه خود را مشاهده کنند. برنامه‌های آموزشی مجازی هم وجود دارد که دانش‌آموزان می‌توانند از آن استفاده کنند.

نماینده دانشکده کارآفرینی دانشگاه تهران با بیان اینکه تحقیقات در دنیا نشان می‌دهد بهترین زمان آموزش کارآفرینی به افراد، در سنین 13 و 14 سالگی است، گفت: تا یک ماه آینده کارنامه مجزایی برای پدر و مادرها نیز منتشر می‌کنیم تا آنها بتوانند با توصیه‌هایی که در کارنامه ارائه شده است، فرزندانشان را با روحیه کارآفرینی بالاتری تربیت کنند. علاوه بر این دوره‌های آموزشی کارآفرینی برای برگزیدگان را در شهرهای مختلف با همکاری آموزش و پرورش برگزار خواهیم کرد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">