ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

دکتر کمال محامدپور، از حضور فعال ایران در اجلاس 19 روزه‌ی سران مختار - ITU – در ترکیه (15 آبان تا سوم آذر) به سرپرستی وزیر ارتباطات کشورمان خبر داد و گفت: در این اجلاس که ایران نیز کاندیداتوری خود را برای عضویت مجدد اعلام کرده، دبیرکل ITU، رییس بخش D –ITU، رییس بخش T-ITU، رییس بخشR-ITU و اعضای شورای ITU تعیین خواهند شد.
معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری ارتباطات و فناوری اطلاعات (سیتنا)، عملکرد بین‌المللی وزارت ارتباطات از مهر ماه سال گذشته تاکنون را برشمرد و عمده‌ترین فعالیت بین‌المللی این وزارت‌خانه را تلاش به منظور ایجاد ارتباط با کشورهای دیگر و همسایگان و ایجاد ارتباط بین واحدهای این وزارت‌خانه با همتایانشان در کشورهای مختلف دانست.

وی، به برقراری ارتباط مستقیم با افغانستان از طریق فیبر نوری مشهد - هرات و ارتباط مستقیم با عراق و توسعه‌ی ارتباط با سایر کشورها به عنوان نمونه‌هایی از تلاش‌های ارتباطات بین‌المللی اشاره و تصریح کرد: امضای قراردادی با کشور سوریه به مبلغ 50 میلیون دلار و همکاری‌های ایجاد شده با سایر کشورها در نتیجه‌ی شرکت در نشست‌ها و اجلاسیه‌های بین‌المللی بوده است.

محامدپور، با اشاره به حضور فعال کشورمان در 12 اجلاس کمسیون مشترک در زمینه‌ی ارتباطات و فناوری اطلاعات، گفت: این 12 اجلاس، در کشورهای مختلف از جمله تاجیکستان، سوئد، بلغارستان، ترکیه، ارمنستان، سریلانکا، کره‌ی جنوبی، پاکستان، اندونزی، قطر، سوریه و عمان برگزار شده است.

وی، در خصوص چگونگی تاثیرگذاری شرکت در این اجلاسیه‌ها گفت: حضور در این نشست‌ها از لحاظ

حفظ منافع ملی ضروری است و به دلایل تخصصی، علمی و فنی به افزایش اطلاعات ما از تصمیمات فنی در سطح جهانی وهماهنگی با جامعه‌ی بین‌المللی، دفاع از منافع و حضور فعال وهمفکری ومشارکت در برنامه‌ریزی بلندمدت ارتباطات منطقه‌یی می‌‌انجامد.

وی در ادامه، تدوین آیین‌نامه‌ی شورای بین‌المللی، پیگیری برای اجرایی کردن پروژه‌ی صدور خدمات فنی ومهندسی، پیگیری برای اجرایی کردن پروژه‌ی حضور در مجامع بین‌المللی، پیگیری پروژه‌ی بازسازی مرکز آموزش مخابرات افغانستان، برگزاری جلسات مستمر برای حضور موثردر کنفرانس سران مختار- ITU - در آبان 85، تداوم عضویت در مجامع بین‌المللی مانند APT وITU و تشکیل واحد صدور خدمات فنی ومهندسی به کشورهای آفریقایی را از دیگر فعالیت‌های وزارت‌ ارتباطات در بعد بین‌المللی عنوان کرد.

محامدپور خاطر نشان کرد: طرح جامع صدور خدمات فنی ومهندسی ITU درامور بین‌الملل و طرح جامع اجلاسیه‌های بین‌المللی و گروه‌های مطالعاتی نیزاز جمله طرح‌های در دست اقدام است.

وی افزود: با انجام این طرح‌ها، ظرف یک یا دوماه آینده، راهکارهای اجرایی آن توسط امور بین‌الملل وزارت ارتباطات اندیشیده و اعلام می شود.

محامدپور، مهمترین وظیفه‌ی بخش امور بین‌الملل را ایجاد زمینه‌های ارتباطی همکاری با سایرکشورها به خصوص کشورهای همسایه دانست و افزود: به دلیل موقعیت ایران، می‌توانیم مرکز ترانزیت ترافیک مخابراتی IT از شرق به غرب و شمال به جنوب باشیم و در این خصوص نیز در حال مذاکره با کشورهای همسایه هستیم.

معاون آموزش، پژوهش و امور بین‌الملل وزارت ارتباطات، افزود: با توجه به وجود یک بازار وسیع ICT درمنطقه، آفریقا و آمریکای لاتین، فعالیت‌هایی به منظور ورود بخش خصوصی و فعال IT به این کشورها به عنوان کشورهای هدف در حال انجام است.

وی با مهم توصیف کردن ایجاد تسهیلات و حمایت برای حضور این مجموعه‌ها در سایر کشورهای دارای بازار ICT افزود: احتمالا تا اواسط مهرماه طرح جامع صدور خدمات فنی ومهندسی آماده می‌شود.

  • ۸۵/۰۶/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">