علما درباره دسیسههای شبکههای اجتماعی چارهاندیشی کنند
نماینده ولیفقیه در استان گلستان از علمای ادیان ابراهیمی خواست تا درباره دسیسههای شبکههای اجتماعی به عنوان فرعون جدید چارهاندیشی کنند.
به گزارش فارس از گرگان، آیتالله سیدکاظم نورمفیدی شامگاه یکشنبه در جلسه تفسیر سوره مومنون به مناسبت ماه مبارک رمضان در مسجد جامع گلشن گرگان اظهار داشت: شبکههای اجتماعی به طور غیرمستقیم عقل بشر را در اختیار خود میگیرند.
وی در عین حال که وجود شبکههای اجتماعی را برای کسب آگاهیهای جدید و برقراری ارتباط مفید دانست، افزود: شبکههای اجتماعی با شگردهای خاص خود غوغا به پا کرده و عقل بشر را تحت سیطره خود درآوردهاند.
شبکههای اجتماعی به دنبال تضعیف فرهنگ اسلامی هستند
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری خاطرنشان کرد: شبکههای اجتماعی به دنبال تضعیف فرهنگ اسلامی و جایگزین کردن فرهنگ غربی هستند.
نورمفیدی ادامه داد: شبکههای اجتماعی در تبلیغات خود با دعوت از افراد تحصیلکرده از اروپا و آمریکا روزه را مذمت میکنند و جوان هم بیخبر از دروغ بودن حرفهای آنها این تبلیغات را میپذیرد.
به گفته وی، طاغوتیان در گذشته با زور مردم را تسلیم خود میکردند، اما امروز به اسم دموکراسی و آزادی درصدد تحمیل فرهنگها و خواستههای خود هستند.
جوانان تحت تاثیر شبکههای اجتماعی گمان میکنند که خود تصمیمگیرنده هستند
امام جمعه گرگان تصریح کرد: شبکههای اجتماعی به گونهای عمل میکنند تا جوانان تصور کنند خود تصمیم میگیرند.
نورمفیدی ادامه داد: طاغوتیان در گذشته در تلاش بودند تا با تعطیل کردن عقل انسانها آنها را مطیع خود کنند، امروز نیز طاغوتیان زمان با روشهای جدید درصدد تعطیل کردن عقل انسانها هستند.
وی با بیان اینکه پروردگار عقل را در اختیار انسان قرار داد تا راه سعادت و بدبختی را تشخیص دهد، گفت: در مقابل طاغوتیان انبیاء الهی و ائمه اطهار (ع) خواهان بیرون کشیدن گنجینههای عقل بشری از زیر خروارها خاک بودند.
هدف طاغوتیان از تعطیلی عقل پنهان کردن حقایق است
نماینده ولیفقیه در استان گلستان، هدف طاغوتیان از تعطیلی عقل انسان را پنهان کردن حقایق دانست و توضیح داد: وقتی حقایق پنهان باشند، انسانها به راحتی از طاغوتیان تبعیت میکنند.
نورمفیدی اضافه کرد: طاغوتیان با روشهای مختلفی همچون به رخ کشیدن ثروت و قدرت، تحقیر و توهین کسانی که خواهان به کار انداختن عقل بشری هستند و به سینه زدن سنگ دین، بر عقل بشری غلبه میکنند.
وی در ادامه با بیان اینکه در ماه مبارک رمضان فرصت عبادت بیشتری نصیب انسان میشود، تأکید کرد: در این شبها به اعمال و گناهان خود بیشتر دقت کنیم و ببینیم گناهان چه سرنوشتی را برای ما در دنیا و آخرت رقم زدند.
به جای نماز زیاد و تسبیح زیاد اهل زیاد فکر کردن باشیم
نماینده مردم استان گلستان در مجلس خبرگان رهبری با بیان این روایت از امیرالمومنین (ع) که با تفکر انسان به آرامش میرسد، اضافه کرد: شبهای ماه مبارک رمضان بهترین فرصت برای فکر کردن است.
نورمفیدی تأکید کرد: انسان به خاطر فکر نکردن گرفتار کفر و اعمال زشت میشود و برای اینکه در مسیر صلاح و مستقیم قرار گیرد باید اهل فکر باشد.
به گفته وی، تأکید انبیاء الهی و ائمه (ع) مبنی بر تعقل و تفکر از روی خیرخواهی بوده و بهتر است به جای نماز زیاد و تسبیح زیاد اهل زیاد فکر کردن باشیم.
- ۹۲/۰۴/۲۴