فضای مجازی عرصه جدید نبرد شده است
مدیر ارشد حقوقی مایکروسافت هشدار داد فضای مجازی به عرضه جدید نبرد و جنگ مبدل شده و خواستار نگارش یک کنوانسیون دیجیتال به منظور مقابله با حملات سایبری شده است.
به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از اسین ایج، براد اسمیت که در کنفرانس Inspire ۲۰۱۷ مایکروسافت سخن می گفت از اینکه پای دولت – ملت ها هم به حملات پیچیده سایبری باز شده اظهار نگرانی کرد و افزود: حملات سایبری به سرخط اخبار چند ماه گذشته مبدل شده است. ما شاهد تهدیدات دولت – ملت ها در این زمینه هستیم.
به گفته مدیر ارشد حقوقی مایکروسافت وقایع ماه های اخیر یک زنگ بیدارباش برای همه ماست و مایکروسافت و دیگر شرکت های تجاری و همه مشتریان آن و همین طور تمامی دولت های جهان باید این مساله را جدی بگیرند.
وی سپس به تشریح رویکرد چهاروجهی مایکروسافت برای تقویت امنیت سایبری پرداخت و گفت: تقویت امنیت سایبری مسئولیت همه ماست تا بتوانیم ایمنی مشتریان مان را حفظ کنیم.
این مدیر مایکروسافت در توضیح رویکرد امنیت سایبری این شرکت گفت: استفاده از سیستم های تایید هویت دو مرحله ای، به روزرسانی و ارسال وصله های نرم افزاری به روزرسان، پاکسازی برنامه ها و نرم افزارهای پرکاربرد و استفاده از جدیدترین نرم افزارها از جمله روش های ارتقای امنیت سایبری است.
وی اظهار امیدواری کرد همه دولت های جهان هفت دهه بعد از پایان جنگ جهانی دوم با هم به توافق رسیده و تعهدی حقوقی را برای حفاظت از شهروندان خود در برابر خطرات حملات سایبری بپذیرند.
اسمیت تاکید کرد که دولت های جهان باید از جنگ جهانی دوم درس بگیرند و کنوانسیونی مشابه با کنوانسیون چهارم ژنو در سال ۱۹۴۹ را برای حمایت از غیرنظامیان در فضای مجازی به امضا برسانند.
کنوانسیون چهارم ژنو کنوانسیونی با تأکید بر حمایت از غیر نظامیان بهطور خاص است و ممنوعیت مجازاتهای دسته جمعی، چپاول یا اقدامات تلافیجویانه علیه افراد و اموال غیرنظامی و گروگانگیری آنان (ماده ۳۴) از جملهٔ مواد این کنوانسیون است