کاربران لینکداین و خطر پروفایلهای جعلی
به آگهی های استخدام LinkedIn به راحتی اعتماد نکنید، گروهی از هکرها با هدف جاسوسی و سرقت بردن اطلاعات شخصی شما، از پروفایلهای جعلی لینکدین استفاده میکنند. در راستای افزایش محبوبیت شبکه اجتماعی لینکدین، هکرها با سواستفاده کردن از این محبوبیت در کمین کاربران اینترنتی نشستهاند. این بار با ترفندهایی مثل آگهیهای استخدامی به صورت کاملاً مشابه با آگهیهای مورد اعتماد کاربران لینکدین سعی در هک کردن حساب کاربری شما دارند.
به گزارش روابط عمومی شرکت ایمن رایانه پندار، نماینده انحصاری ضدویروس پاندا در ایران، متن هایی که برای قربانی کردن کاربران استفاده میشود معمولاً بسیار مشابه پروفابلهای واقعی و معتبر هستند. علاوه بر متون جعلی، هکرها از عکس پروفایل مناسبی نیز استفاده میکنند. این هکرها به صورتی کاملاً حرفهای با انتخاب کلمات کلیدی معتبر، در موتورهای جستوجو ظاهر میشوند.
واکنش LinkedIn به هکرها
بر اساس اعلام نماینده ضدویروس پاندا در ایران، شبکه اجتماعی لینکدین که بیش از 400 میلیون کاربر در سراسر دنیا دارد، به عنوان واکنشی به این گروه از هکرها اعلام کرده است که "ما در صدد بررسی اشکالات نرمافزاری موجود در سرویسهای خود هستیم و به محض شناسایی هرگونه باگ نرمافزاری آن را برطرف خواهیم کرد. سخنگوی لینکدین افزود با گروهی از متخصصان سعی در فاش کردن هویت پروفایلهای جعلی و جلوگیری از فعالیت آنها داریم."
چگونه از خطر این پروفایلهای جعلی در امان باشیم .. ؟
به گفته مارتا لوپز، مدیر بازاریابی محتوایی شرکت پاندا، بعنوان اولین راهکار، انجام جستوجوی معکوس تصاویر پروفایلهای مظنون در موتورجستوجوی گوگل می باشد. درپی این جستوجوی معکوس نتیجه حاصله از گوگل را بررسی کرده و هویت واقعی پروفایل را شناسایی نمایید.
دومین راهکار، جستوجوی اطلاعات شغلی موجود در پروفایل مظنون است. در پی این اقدام اطمینان حاصل نمایید که این اطلاعات واقعی و معتبر بوده و از جایی کپی برداری نشده باشد.
نهایتاً قبل از اینکه هرگونه درخواست دوستی در شبکههای اجتماعی را قبول کنید از صحت پروفایل درخواستکننده اطمینان حاصل نمایید.