ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

مخابرات و زیرساخت عمده‌فروش می‌شوند

| سه شنبه, ۲۹ تیر ۱۳۹۵، ۰۴:۱۰ ب.ظ | ۰ نظر

معاون سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی ایران گفت: تلاش شده است در تعیین تعرفه ها دو شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران به سوی عمده فروشی سوق داده شود.

«صادق عباسی شاهکوه» امروز (سه شنبه) در همایش مرکزهای تبادل محتوای اینترنت (CDN) و اشتراک گذاری ترافیک (Peering) افزود: شرکت ارتباطات زیرساخت و مخابرات ایران در زنجیره قیمت نقشی پررنگ دارند.
معاون سازمان رگولاتوری به مصوبه 237 سازمان تنظیم مقررات درباره تعرفه گذاری اشاره کرد و بیان داشت: طبق بررسی های صورت گرفته روی چارچوب شبکه ملی اطلاعات این بحث مطرح بود که برای فعالیت موثر این شبکه باید تعرفه ها بازنگری شود. بنابراین مقرر شد همه بخش ها از زیرساخت ها گرفته تا شبکه انتقال و اینترنت ثابت و تلفن همراه، در یک مصوبه به طور جامع بررسی شوند.
عباسی شاهکوه گفت: اجرای این مصوبه نگرانی مردم درباره حجم محتوای داخلی را برطرف می کند و میزان استفاده از این نوع محتوا را افزایش می دهد.
معاون سازمان رگولاتوری اضافه کرد: تعرفه گذاری های تازه صورت گرفته در مصوبه 237 هیچ محدودیتی برای مصرف داخلی و خارجی مشترکان ایجاد نمی کند و با تصویب این قانون شرایطی ایجاد می شود که مصرف داخلی کاربر به طور جداگانه محاسبه می شود تا مشترک بداند به چه شکل از اینترنت استفاده می کند.
عباسی شاهکوه عنوان کرد: اجرای این مصوبه کاهش حدود 20 درصدی اینترنت آزاد تلفن همراه و اینترنت پرسرعت (ADSL) را به همراه خواهد داشت و عاملی برای بزرگ تر شدن اندازه بازار آی.سی.تی کشور می شود.
معاون سازمان رگولاتوری ابراز امیدواری کرد با برنامه ریزی های صورت گرفته سهم بازار آی.سی.تی کشور به ویژه در بخش ویدئو افزایش یابد و بتوان حجم استفاده از آن را به 80 درصد رساند.
عباسی شاهکوه ادامه داد: در فرآیند کاهش قیمت ها نیز با توجه به سیاست های شبکه ملی اطلاعات همه این فرآیند به سویی در حال حرکت است که ترافیک داخلی راحت تر در اختیار مصرف کننده نهایی قرار گیرد که البته در نهایت ترافیک بین الملل نیز از نظر تعرفه و کیفیت بهبود خواهد یافت.
معاون سازمان تنظیم مقررات به راه اندازی سه مرکز ملی تبادل اطلاعات (IXP) در هفته گذشته اشاره کرد و گفت: شاه کلید شبکه ملی اطلاعات در همین مرکزهای داده داخلی است و در صورت نیاز شمار این مرکزها افزایش می یابد.
عباسی شاهکوه اعلام کرد اتصال به این مرکزها اختیاری و غیرانحصاری است و ادامه داد: شرکت های دیگر نیز اجازه دارند در صورت نیاز چنین فضایی را ایجاد کنند. تعرفه های بسیار خوبی نیز برای این بخش در نظر گرفته شده است.
معاون رگولاتوری گفت: در سرویس های ثابت دنیا سرعت اهمیت بیشتری از حجم دارد اما با توجه به اینکه مدل بازار ما متفاوت بود در آغاز مدل غیرحجمی را وضع کردیم و سپس به سراغ سرعت می رویم.
عباسی شاهکوه عنوان کرد: چنین موضوعی باعث می شود محتوای زیاد بدون محدودیت حجم به دست مردم برسد.
معاون سازمان رگولاتوری درباره یکی از مصوبات کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات که حجم استفاده از ترافیک داخلی را برای کاربر نهایی به دو برابر خارجی (اینترنت) می رساند، گفت: شرکت های ارایه کننده خدمات موظفند در 6 ماه وضعیت کاربران نهایی خود را برای میزان استفاده از ترافیک داخلی و خارجی مشخص کنند.
به گزارش ایرنا، تعرفه های انتقال و دسترسی به اینترنت داخلی در بخش ثابت و سیار ، از اول مردادماه امسال برای هر کیلوبایت از نیم ریال به 0.4 ریال کاهش می یابد.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">