ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

نخستین گردهمایی هوشمندی تجاری همکاران سیستم با حضور ده‌ها مدیر ارشد سازمان‌های دولتی و خصوصی برگزار شد.

در ابتدای این جلسه محمود نظاری رییس هیات مدیره گروه شرکت‌های همکاران سیستم ضمن خیر مقدم به میهمانان با اشاره به مدل‌های کسب موفقیت شرکت‌های آی‌تی در بحران‌ها گفت‌: موفقیت بسیاری از شرکت‌های بزرگ نتیجه‌گذار از یک بحران است چرا که در شرایط سخت مدیران چابک‌تر و سازمان‌ها هوشمند‌تر می‌شوند. آقای نظاری هوشمندی تجاری (BI) را موضوع روز صنعت آی‌تی عنوان کرد و با اشاره به ارزش 90 میلیارد دلاری بازار هوشمندی تجاری افزود: همکاران سیستم نیز تلاش می‌کند همگام با این رویکرد بین‌المللی مشتریان خود را به سمت مدل‌های هوشمند کسب و کار هدایت کند.

در ادامه این جلسه رامتین دوانلو مدیرعامل شرکت هوشمندی تجاری همکاران سیستم با اشاره نیاز به سیستم مدیریت عملکرد برای دستیابی به اهداف سازمانی گفت: هر سیستم مدیریت عملکرد نیاز به طراحی شاخص‌های عملکردی مناسب در قالب یک مدل دارد .

به گفته آقای دوانلو هوشمندی تجاری برآمده از ادبیات IT است که اطلاعات بخش‌های مختلف را به دانش تبدیل می‌کند و با کمک آن می‌توان با استفاده از شاخص‌های مختلف، مدیریت عملکرد موثری را در یک سازمان مستقر کرد.

مدیرعامل شرکت هوشمندی تجاری همکاران سیستم استفاده از داشبوردهای مدیریتی را که برگرفته از مدل ارزیابی متوازن است، یکی از مهمترین شاخص‌های این محصول عنوان کرد و افزود: هوشمندی تجاری از سال 2000 میلادی در دنیا متداول شده اما از سال 2005 رشد آن در دنیا نمود بیشتری پیدا کرد به طوری که میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در این سال به 5.2 میلیارد دلار رسید.

به گفته دوانلو در سال 2008 میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌ها در زمینه هوشمندی تجاری به 9 میلیارد دلار رسیده که بالغ بر 220 هزار پروژه در سراسر جهان را شامل می‌شود.

وی سهم ایران را از پروژه‌های هوشمندی تجاری در جهان ناچیز شمرد و گفت: ‌هر چند میزان سرمایه‌گذاری شرکت‌های ایرانی در زمینه هوشمندی تجاری ناچیز بوده اما موج حرکت به سمت هوشمندی تجاری در ایران نیز آغاز شده است.

به گفته دوانلو برخی مزایای بهره‌گیری از هوشمندی تجاری جمع¬آوری بدون واسطه اطلاعات، افزایش دقت و صحت اطلاعات، چند بعدی‌سازی اطلاعات، افزایش وضوح و خوانایی اطلاعات، پردازش و تحلیل و مکانیسم‌های هشدار دهنده است.

در ادامه این جلسه مدیران و کارشناسان ارشد سازمان‌های مختلف به طرح پرسش‌های خود در زمینه هوشمندی تجاری پرداختند.

  • ۸۸/۰۷/۲۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">