نکات مهم پیش از روت کردن تلفن همراه
روت کردن تلفن همراه یکی از روشهای معمول برای رها شدن از محدودیتهای تعیینشده برای تلفن همراه توسط سازنده آن است. اما پیش از آغاز عملیات روت کردن دستگاه باید به چند نکته مهم دقت کرد. نخستین نکته خارج شدن تلفن همراه از سرویس گارانتی خواهد بود؛ چراکه با انجام این کار از قوانین تعیینشده برای نحوه استفاده از دستگاه خود عبور خواهید کرد. دانستن اطلاعات کامل تلفن همراه پیش از آغاز عملیات روت کردن امری بدیهی بهنظر میرسد، اما در بسیاری از اوقات فراموش کردن همین موضوع ساده به بروز مشکلاتی بزرگ منتهی میشود. نام دستگاه، شماره مدل، نسخه اندروید، شماره کرنل و شماره ساخت تلفن همراه را بهدقت یادداشت کنید؛ چراکه دانستن آنها در انتخاب روش روت کردن تاثیرگذار خواهد بود.
در مرحله بعد به یاد داشته باشید که از تمامی اطلاعات خود پشتیبان تهیه کنید. روت کردن تلفن همراه میتواند با بروز مشکلات غیرقابل پیشبینی در جریان انجام عملیات همراه شود، بهخصوص اگر اولین تجربه شخصی شما در این زمینه باشد.
در صورت بروز مشکل در برخی مواقع تنها راه برگرداندن تلفن همراه به حالت عادی، حذف تمام اطلاعات آن و برگرداندن دستگاه به تنظیمات اولیه خواهد بود. انجام عملیات روت کردن تلفن همراه زمانبر بوده و در این موقعیت به تنها چیزی که نیاز ندارید، تمام شدن شارژ باتری است. بنابراین پیش از شروع کار مطمئن شوید باتری حداقل 75 درصد شارژ دارد. نحوه ورود به بخش ریکاوری اندروید از جمله اطلاعات مهمی است که باید از آن آگاه باشید. این روش با توجه به مدل تلفن همراه متغیر بوده و بهعنوان نمونه با نگهداشتن کلید پاور به همراه کلید افزایش صدا صورت میگیرد. نحوه بازگرداندن اندروید به نسخه اصلی در صورت بروز مشکل در زمان روت کردن، یکی دیگر از نکات کلیدی پیش از آغاز کار محسوب میشود که انجام آن با توجه به سازنده تلفن همراه به ابزارها و دانش متفاوت نیاز خواهد داشت.
نصب درایور تلفن همراه و شناسایی آن توسط رایانه نیز بسیار مهم است؛ چراکه در زمان روت کردن، تلفن همراه و رایانه باید بهدرستی و بدون مشکل با هم ارتباط داشته باشند. درایور تلفنهمراه از سایت سازنده آن قابل دریافت بوده و در آخر دقت کنید که گزینه USB Debugging در منوی تنظیمات فعال شده باشد.
- ۹۴/۱۰/۱۳