نیمی از جوانان انگلیس: اینترنت را نمیخواهیم!
بر اساس دادههای یک نظرسنجی جدید، تقریبا نیمی از جوانان انگلیسی ترجیح میدهند در دنیایی زندگی کنند که اینترنت در آن وجود ندارد.
به گزارش ایسنا، این تحقیق نشان میدهد تقریباً ۷۰ درصد از افراد ۱۶ تا ۲۱ ساله پس از گذراندن وقت در رسانههای اجتماعی احساس بدتری نسبت به خود دارند.
نیمی از آنها (۵۰ درصد) از «محدودیت دیجیتال» پشتیبانی میکنند که دسترسی آنها به برنامهها و سایتهای خاص را بعد از ساعت ۱۰ شب محدود میکند، در حالی که ۴۶ درصد گفتند که ترجیح میدهند در دنیای بدون اینترنت باشند.
یک چهارم از پاسخ دهندگان، چهار ساعت یا بیشتر در روز را در رسانههای اجتماعی سپری میکردند، در حالی که ۴۲ درصد از افراد مورد بررسی اعتراف کردند که به والدین و قیم خود در مورد کارهایی که به صورت آنلاین انجام میدهند، دروغ گفتهاند.
این نتایج پس از آن به دست آمد که وزیر فناوری انگلیس اشاره کرد دولت در حال بررسی امکان اجباری کردن زمانهای قطع دسترسی برای برخی اپلیکیشنها مانند TikTok و Instagram است.
به گزارش گاردین، این مطالعه که توسط موسسه استاندارد انگلیس انجام شد، با بررسی ۱۲۹۳ جوان نشان داد ۲۷ درصد از پاسخ دهندگان، لوکیشن (موقعیت مکانی) خود را به صورت آنلاین با غریبهها به اشتراک گذاشتهاند.
در همین نظرسنجی، سه چهارم گفتند که در نتیجه همهگیری کووید۱۹ زمان بیشتری را به صورت آنلاین سپری کردهاند، در حالی که ۶۸ درصد گفتند احساس میکنند مدت زمان آنلاین بودن برای سلامت روانشان مضر است.
«اندی باروز»، مدیر اجرایی مؤسسه خیریه پیشگیری از خودکشی بنیاد «مولی رز» گفت: روشن است که جوانان از خطرات آنلاین آگاه هستند و علاوه بر این، آنها خواهان اقدام شرکتهای فناوری برای محافظت از خودشان هستند.
- ۰۴/۰۲/۳۱