همه به موبایل معتاد میشویم
محققان تایید کردهاند که گوشیهای هوشمند کاربران را معتاد میکنند.
به گزارش موبنا، اگر شما هم هنگام خاموش شدن گوشی مضطرب میشوید، زمانی که باتری در حال تمام شدن است عصبی میشوید و زمان زیادی را صرف استفاده از گوشیهای موبایلتان میکنید، احتمالا به این دستگاهها اعتیاد پیدا کردهاید.
در مقاله جدیدی که در مجله اعتیاد رفتاری منتشر شده، دانشجویان دانشگاهی مورد مطالعه قرار گرفتهاند که 8 تا 10 ساعت از روز را صرف استفاده از گوشی میکنند. این تحقیقات نشان داد که 60 درصد آنها به گوشیهای موبایلشان اعتیاد داشتند.
همچنین افراد بزرگسال هم که 40، 50 و 60 سال سن دارند و داخل خیابان هنگام پیادهروی مدام سرگرم استفاده از موبالاند آنها نیز به گوشیهای موبایل اعتیاد دارند.
محققان میگویند، هر چه فناوریها پیشرفت مییابند وابستگی ما به تلفنهای همراه بیشتر میشود.
بر این اساس افراد زمان بیشتر از روز خود را صرف استفاده از موبایل میکنند و کمتر به سلامت خود اهمیت میدهند.
فرد معتاد به تلفن همراه در صورتی که امکان دسترسی به گوشی موبایلش را نداشته باشد، همانند فرد معتاد به مواد مخدر مضطرب و پریشان میشود.
اضطراب و پریشانی تنها یک مورد از مواردی است که اعتیاد به تلفنهای همراه در افراد ایجاد میکند.
در بسیاری از موارد افراد به ترس از دست دادن گوشی موبایل هم دچار میشوند که این باعث میشود مدام گوشی موبایل را داخل کیف و جیبشان چک کنند.
اختلالات خواب و کمخوابی هم موارد دیگری است که ناشی از اعتیاد به گوشیهای موبایل است.
در تحقیقاتی که بارها درباره اختلالات خواب میان کاربران انجام شده، نشان داده، افراد به شکل ناخودآگاه شب هنگام چندین بار بیدار شده و گوشی خود را چک میکنند مبادا تماس یا پیامی را از دست بدهند.
- ۹۳/۰۷/۱۶