ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

پردرآمدترین مشاغل فناوری اطلاعات

| چهارشنبه, ۱۲ آذر ۱۳۹۳، ۱۱:۵۴ ق.ظ | ۰ نظر

یکی از عوامل مهم در جست‌وجوی مشاغل فناوری، داشتن رزومه‌ای مناسب در حوزه‌های تخصصی است، اما نکته مهم‌تر داشتن تخصص‌هایی در عرصه‌های فناوری و برنامه‌نویسی است که تقاضای بیشتری برایشان وجود دارد. موسسه استخدامی موندو (Mondo) اخیرا با مطالعه‌ای روی پایگاه داده‌اش، فهرستی از پردرآمدترین مشاغل عرصه فناوری و برنامه‌نویسی تهیه کرده است. بنا بر ادعای موندو، این لیست در مقایسه با سال گذشته تغییرات قابل توجهی کرده است که از آن جمله می‌توان به تقاضای بیشتر برای طراحی سیستم‌عامل و واقعیت مجازی اشاره کرد.

نکته مهم آنکه، به گفته تام سیری، مدیر منطقه‌ای موسسه موندو، میزان دستمزد در عرصه‌های فناوری اطلاعات در طول این یک‌سال به اندازه 10 درصد افزایش داشته‌ است. همچنین بنا بر ادعای سیری، امروزه بیشتر از افرادی استقبال می‌شود که در حوزه‌ کاری خاص، تخصصی پردامنه‌تر داشته باشند. برای نمونه، یک متخصص پایگاه داده در سال 2013 به یادگیری کمتری نیاز داشته است، اما امروزه باید بتواند با مدل‌های مختلفی کار کند. در اینجا پنج عنوان از پردرآمدترین مهارت‌های عرصه فناوری اطلاعات را با یکدیگر مرور می‌کنیم:

1- معمار سیلزفورس (Salesforce Architect): سایت salesforce.com برنامه‌ای با عنوان معماری فنی خبره طراحی کرده که در آن افرادی با تخصص‌ ارزیابی معماری مشتری؛ طراحی پلتفرم‌های امن و کارآمد در بستر force.com؛ و ارایه راه‌حل‌های ارتباطی و چارچوب‌های تحویل تضمینی استخدام می‌شوند (‌درآمد بین 180 تا 200 هزار دلار).

2- معمار امنیت (Security Architect)‌: معمار امنیتی فردی است که امنیت زیرساخت رایانه‌ای یک سازمان را تضمین می‌کند. این افراد باید افکاری شبیه به هکرها داشته‌ باشند و در ساعات نامتعارفی در سازمان حضور به عمل رسانند. بسیاری معتقدند بهترین معمارهای امنیتی افرادی هستند که قبلا هکرهای حرفه‌ای بوده‌اند (درآمد بین 150 تا 175 هزار دلار).

3- توسعه‌دهنده عملیاتی (DevOps): توسعه‌دهنده عملیاتی یکی از روش‌های توسعه نرم‌افزار است که بر ارتباطات، همکاری و مشارکت بین توسعه‌دهندگان تاکید دارد. DevOps را می‌توان پاسخی به نیازهای متقابل بین توسعه نرم‌افزار و عملیات آی‌تی به‌حساب آورد. هدف از استخدام این افراد، سرعت‌بخشی به تولید محصولات و خدمات نرم‌افزاری به شکل گروهی است (135 تا 170 هزار دلار).

4- توسعه‌دهنده اندروید (Android Developer): توسعه‌دهنده اندروید افزون بر قابلیت‌های برنامه‌نویسی باید توانایی طراحی برنامه‌های متنوع برای سیستم‌عامل اندروید را داشته باشد و بتواند به‌منظور افزایش ویژگی‌های جدید به برنامه با تیم برنامه‌نویسی مشارکت کند. توانایی در پردازش تصویر و صوت می‌تواند در عرصه‌های تخصصی‌تر به کار این افراد بیاید (135 تا 165 هزار دلار).

5- متخصص جاوااسکریپت (Front-End Developers With Javascript): وظیفه اصلی یک طراح رابط کاربر، ایجاد محیط‌های آنلاین کاربرپسند و جلادهی به سایت‌ها است. امروزه مساله تجربه کاربری به امر مهمی در طراحی آنلاین تبدیل شده و هر چقدر سایتی کاربردی‌تر و جذا‌ب‌تر باشد، انگیزه برای بازدید دوباره آن هم بیشتر می‌شود (140 تا 150 هزار دلار).

توسعه‌دهنده آی‌او‌اس(120 تا 150 هزار دلار)، مدیر پروژه (‌110 تا 150 هزار دلار)، معمار داده (110 تا 150 هزار دلار)، مهندس بزرگ‌داده‌ها (125 تا 140 هزار دلار)، توسعه‌دهنده دروپال (‌100 تا 130 هزار دلار) و توسعه‌دهنده واقعیت مجازی (115 تا 125 هزار دلار) از دیگر مشاغل این فهرست هستند. (منبع:عصر ارتباط)

  • ۹۳/۰۹/۱۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">