ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

چطور بدانیم یک اپلیکیشن امن است؟

| سه شنبه, ۱۱ اسفند ۱۳۹۴، ۱۰:۱۳ ق.ظ | ۰ نظر

اگر شما از اسمارت‌فون یا تبلت استفاده می‌کنید، بدون شک بارها با دانلود اپلیکیشن سروکار داشته‌اید. با توجه به سلیقه و نوع نیازتان شما هر روزه اپلیکیشن‌های متفاوتی را از طریق فروشگاه‌های اینترنتی خارجی مانند گوگل پلی‌استور، اپ‌استور یا از طریق فروشگاه‌های اینترنتی داخلی دانلود می‌کنید.

حجم گسترده‌ای از اپ‌ها در فروشگاه‌های اندرویدی موجود است. برای مثال، در گوگل ‌پلی‌استور به‌تنهایی بیش از 500 هزار اپلیکیشن مختلف وجود دارد. اگر در گوگل‌پلی نرم‌افزاری را برای رفع مشکل بی‌خوابی به زبان انگلیسی جست‌وجو کنید، بیش از 180 اپلیکیشن مختلف به شما پیشنهاد می‌شود که هر یک با قیمت‌های متفاوتی عرضه شده‌اند. این حجم گسترده نرم‌افزارهای تولیدشده به این معنی است که فروشگاه‌های اندرویدی به حجم گسترده‌ای از افراد مستقل اجازه می‌دهند اپلیکیشن خود را ساخته و به قیمت دلخواه عرضه کنند. طبیعی است که هر یک از سازندگان این برنامه‌ها هم میزان دانش متفاوتی درباره ساخت نرم‌افزار و رعایت کردن نکات امنیتی در آن دارند، پس طبیعی است اولین دغدغه شما این باشد که بخواهید اپی که دانلود می‌کنید ایمن باشد.

اولین گام برای حصول اطمینان از امنیت اپلیکیشن‌های دانلودی، دانلود کردن یک نرم‌افزار آنتی‌ویروس است. همان‌طور که شما در کامپیوترتان به نرم‌افزارهای امنیتی از این‌ نوع نیاز دارید در موبایلتان هم حتما به یک آنتی‌ویروس خوب نیاز دارید.

 در گام بعدی باید توجه داشته باشید که پیش از دانلود هر اپلیکیشنی، کمی در مورد آن در اینترنت جست‌وجو کرده و چند نقد در مورد بهترین‌ اپ‌ها در رده‌ای که می‌خواهید داشته باشید بخوانید تا از بهترین‌ و امن‌ترین اپ‌ها اطلاع یابید.

به‌علاوه حتما به سایت توسعه‌دهنده اپ هم سری بزنید.‌ از این طریق می‌توانید ببینید که آن توسعه‌دهنده چه اپ‌های دیگری ساخته است. بهتر است از توسعه‌دهندگانی اپ دانلود کنید که شناخته‌شده و خوش‌نام هستند. همچنین در هنگام انتخاب اپلیکیشن خود توجه داشته باشید که اجازه دسترسی به چه مواردی را به اپ مورد نظر می‌دهید. اپلیکیشن باید تنها اجازه دسترسی به مواردی را بخواهد که به کارایی آن مربوط است. برای مثال، طبیعی است که یک نرم‌افزار مکان‌یاب اجازه دسترسی به موقعیت شما را بخواهد، اما اجازه دسترسی به فهرست تماس‌های شما برای چنین نرم‌افزاری به‌هیچ‌وجه صحیح و منطقی نیست.(عصرارتباط)

  • ۹۴/۱۲/۱۱

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">