کاهش تعرفه تلفن همراه مسکوت ماند
تولیدکنندگان لوازم خانگی و تلفن همراه از مسکوت ماندن کاهش تعرفه اقلام صنعتی مانند لوازم خانگی و گوشی تلفن همراه خبر میدهند.
سید عبدالحمید فیاضی در گفت و گو با فارس که پرسید چرا تعرفه جدید واردات لوازم خانگی به گمرک ابلاغ نشده است، اظهار داشت: ما به عنوان انجمن صنفی صنایع لوازم خانگی نامههایی را به مراجع و مسئولان مربوطه نوشتیم و اعلام کردیم به صلاح صنایع نیست که تعرفه محصولات کامل لوازم خانگی کاهش یابد، ولی تعرفه قطعات و مواد اولیه مورد مصرف کارخانجات داخلی ثابت باقی بماند.
وی افزود: ما در این نامه اعلام کردیم اگر قصد کاهش تعرفه واردات محصول کامل لوازم خانگی وجود دارد به تناسب آن باید تعرفه واردات مواد اولیه و قطعات نیز کاهش یابد.
فیاضی مثال زد: تعرفه واردات کمپرسور هم اکنون 20 درصد است و ما پیشنهاد کردیم این نرخ به 4 درصد کاهش یابد.
وی تصریح کرد: انجمن صنایع خانگی درخواستهای خود را در این نامه اعلام کرد و تا جایی که اطلاع دارم، کاهش تعرفهها مسکوت مانده است.
فیاضی ادامه داد: وزارت صنایع در حال حاضر با حساسیت بیشتری مسئله کاهش تعرفه کالاهای صنعتی را دنبال میکند و موافق نسبت تعرفه لوازم خانگی ساخته شده و کامل کاهش یافته و تعرفه مواد اولیه و قطعات بدون تغییر باقی بماند.
وی گفت: لازم است تسهیلاتی برای تولید کننده که بار ایجاد اشتغال را بر دوش دارد فراهم شود، اگر این کار انجام گیرد اشتغال آسیب خواهد دید و این برخلاف سیاست دولت است.
ارسلان اصلانی مدیر پروژه تلفن همراه شرکت نیمه هادی عماد نیز در گفت و گو با خبرنگار اقتصادی فارس در خصوص آخرین اخبار از کاهش تعرفه واردات تلفن همراه گفت: تعرفههای جدید هنوز به تصویب کمیسیون ماده یک متشکل از 4 وزیر بازرگانی ، صنایع، اقتصاد و جهاد کشاورزی و همچنین معاون اول رئیس جمهوری نرسیده است و اینطور که به نظر میرسد وزیر صنایع و معادن این مصوبه را امضا نخواهد کرد.
وی تاکید کرد: بعید است بدون امضای وزیر صنایع و معادن تعرفههای جدید به گمرک ابلاغ شود.
- ۸۷/۰۲/۳۰