ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

گزارش جهت‌دار آژانس اتمی از هکرهای ایرانی

| سه شنبه, ۶ اسفند ۱۳۹۲، ۰۲:۴۷ ب.ظ | ۰ نظر

شرکت HP به‌تازگی گزارشی منتشر کرده است که در آن فعالیت‌های فعالان امنیت سایبری کشور را بررسی کرده است و حتی پا را فراتر نهاده و چندین نفوذگر ایرانی را به صورت کاملاً شخصی زیر ذره‌بین خود قرار داده است.

به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از وبگاه فناوری اطلاعات آژانس انرژی اتمی در مقدمه‌ی این گزارش ادعا شده است که نگرانی آژانس امنیت ملی آمریکا و هم‌چنین رژیم صهیونیستی موجب می‌شود تا فعالیت‌ سایبری کشورهای ایران، چین و روسیه مورد بررسی قرار بگیرد.

در این گزارش آمده است که مقامات آمریکا در سال 2013 بارها از قابلیت سایبری ایران صحبت کرده‌اند و ایران را متهم به راه‌اندازی حملات سایبری علیه بخش‌های صنعتی آمریکا و حتی سایت‌های هسته‌ای این کشور با همکاری دیپلمات‌های ونزوئلا کرده‌اند و جالب این‌جاست که هیچ‌گونه صحبتی از نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی در حملات بدافزاری استاکس‌نت نشده و فقط اشاره شده است که پس از حملات این بدافزار قدرت سایبری در ایران در حال شکل‌گیری است و ایران در حال راه‌اندازی یک «جنگ نرم» می‌باشد!

در ادامه گزارش، یک نمودار از سازمان‌های سایبری کشور را قرار داده است که نام برخی از گروه‌های نفوذگر ایران در آن آمده است. گروه‌هایی که به صورت کاملاً قانونی اقدام به فعالیت داشته‌اند. این گزارش گروه‌ها را هم‌سو با دولت ایران خوانده و ادعا کرده است که تمامی فعالیت‌های مخرب این افراد با نظارت دولت می‌باشد.

این گزارش، به بررسی موردی برخی نفوذگران کشور پرداخته است و در نهایت با ارائه‌ی جزییات از تحصیلات و فعالیت‌های اعضاء، راه را برای رد‌گیری این افراد فراهم کرده است.

در انتهای این گزارش بخشی پیوست شده است که شامل اطلاعات WHOIS از تمامی وب‌گاه‌های مرتبط با این گروه‌ها است و نام‌هایی که دامنه این وب‌گاه‌ها را ثبت کرده‌اند نیز به صورت پررنگ نمایش داده شده است.

از جمله مطالب مورد تامل که در این گزارش آمده است بررسی مسابقات CTF یا امنیت سایبری است که به نظر می‌رسد به عمد این مسابقات را یک راه برای شروع حملات سایبری عنوان کرده و مسابقات امنیت سایبری دانشگاه شریف و تیم ASIS که به صورت بین‌المللی برگزار شده را مورد اشاره مستقیم قرار داده است.

این درحالی است که مسابقات امنیت سایبری در تمام کشورها برگزار می‌شود و چه در سطح دانشگاهی و چه در سطح غیردانشگاهی، راهی برای یادگیری و بررسی روش‌های نوین و مطرح در امنیت سایبری است. البته این‌طور که پیداست HP از فعالیت‌های ایرانیان با خصومت و به عنوان فعالیت‌های خراب‌کارانه یاد کرده و توجه نکرده است که این مسابقات در فاضای سایبری و کاملاً جهانی می‌باشند.

در این گزارش فعالیت‌های سایبری ایران، علیه زیرساخت‌های کشور آمریکا، کاملاً برنامه‌ریزی شده مطرح گردیده است. سوال این‌جاست که چرا در این گزارش اشاره نشده است که شروع جنگ سایبری به عهده چه کسی بوده است؟ آیا این آمریکا با همکاری رژیم اشغال‌گر قدس نبود که از سال‌ها پیش با گسترش بدافزار استاکس‌نت، جنگ سایبری را علیه ایران آغاز کرده است؟ در این گزارش ایران به صورت کاملاً روشن به عنوان توسعه‌دهنده‌ی بدافزار Shamoon که به شرکت‌های نفتی عربستان حمله کرده، معرفی شده است، آیا ایران چنین اتهامی را پذیرفته است؟ و اگر صرفاً از روی شواهد چنین ادعایی شده است، چرا هنوز توسعه‌ی دهنده‌ی بدافزار استاکس‌نت گمنام مانده است؟!

اطلاعات اشتباه ارائه شده در این گزارش جای تامل دارد.

  • ۹۲/۱۲/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">