گوگل ارث اسلامی چه شد؟
دبیر شورای عالی فضای مجازی از وجود طرحی به نام گوگل ارث اسلامی که چندی پیش به عنوان یکی از طرحهای مدنظر محمدحسن نامی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات مطرح شد اظهار بیاطلاعی کرد.
به گزارش خبرنگار موبنا مهدی اخوان بهابادی دبیر شورای عالی فضای مجازی در قالب نشستی خبری به پاسخگویی به سوالات خبرنگاران رسانههای مختلف پرداخت و در پاسخ به سوالی درباره نامگذاری طرحهایی مانند گوگل ارث اسلامی اظهار کرد: این طرح توسط وزارت ارتباطات اعلام شده و تاکنون برای تحقق این پروژه طرحی به شورای عالی مجازی ارسال نشده است، در چنین شرایطی تبعا ما نمیتوانیم در مورد این موضوع اظهارنظر کنیم.
وی ادامه داد: البته به نظر میرسد وزیر محترم ارتباطات بیشتر براساس تجربهای که در حوزه تصدی قبلی خود داشته اند وهمچنین ارتباط آن با این مساله قصد داشتهاند از تجربیات خود استفاده کنند. اما به هرحال تاکنون چنین طرحی تنها در حد عنوان است و تا زمان ارائهنشدن آن نمیتوان موضوع را پیگیری کرد.
این درحالیست که کمتر از 12 روز تا پایان دولت و اتمام حضور محمدحسن نامی در وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات باقی مانده است.
اردیبهشت ماه سال جاری بود که وزیر ICT که پیش از این درباره راهاندازی گوگل ارث اسلامی صحبت کرده بود در باره این طرح اظهار کرد: همه تلاش خود را خواهیم کرد تا این طرح هر چه زودتر اجرایی شود. چرا که در قالب این سایت میتواند محتواهای مختلف علمی و مذهبی تولید شده در کشور به جهانیان ارائه کرد.
وزیر ارتباطات همچنین عنوان کرده بود: در حال حاضر اقدامات مربوط به این سایت آغاز شده اما در نهایت روند ایجاد چنین سایتی نیاز به امکانات مختلفی از جمله ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار نفر پرسنل دارد تا بتوان سایتی ۲۰۰ ترابایتی که نیازها زیادی را برطرف میکند ارائه کرد.
وزیر ارتباطات که بارها از گوگل ارث اسلامی سخن رانده، در مقطع مذکور زمان راهاندازی آن را دورتر عنوان کرده است.
پیش از این مدیرعامل شرکت گوگل در آمریکا در واکنشی طنز آمیز به برنامه های ایران برای راه اندازی "گوگل ارث اسلامی" گفت: "ایران می خواهد اسرائیل را نقشه هایش در اینترنت حلال محو کند."
- ۹۲/۰۴/۲۹