ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

گوگل صاحب کشور شد

| دوشنبه, ۴ آذر ۱۳۸۷، ۰۱:۴۳ ب.ظ | ۱ نظر

نویسنده وبلاگ «تیم‌نت» در مطلبی با عنوان «گوگل صاحب کشور شد» آورده است: بله درست شنیدید، «گوگل» برای خود یک کشور خرید! این کشور که البته تنها یک جزیره است، قرار است تا ماه آینده به مقر اصلی این غول رسانه تبدیل شود با ما در نگاهی به این رخداد و جذابیت‌های این جزیره برای گوگل و کارکنانش همراه شوید.
پس از خبرهای هیجان‌انگیز کمپانی گوگل که این روزها نام آن را در همه جا می‌شنویم این بار خبری کاملا متفاوت و اندکی باور نکردنی از این موتور جستجو منتشر شده است.
گوگل با بررسی چندین جزیره مختلف در نقاط مختلف دنیا، سرانجام جزیره Gogooroa واقع در اقیانوس آرام را برای انتقال تمامی مستقلات خود به آن انتخاب کرد.

این جزیره کوچک و بسیار زیبا، از دو جهت جذابیت ویژه‌ای برای گوگل دارد که مهمترین آنها بدون شک ظاهر خاص این جزیره است؛ این جزیره در نگاه از بالا کاملا به فرم حرف G آن هم از نوع بزرگ آن است که برای گوگل بسیار اهمیت دارد.
جذابیت دوم این جزیره که اتفاقا اهمیت آن از اولی نیز کمتر نیست، دامنه ویژه اختصاص یافته به این منطقه در اینترنت است جایی که بر سیاق .us در آمریکا و .uk در انگلستان، به Gogooroa علامت اختصاری .go تعلق می‌گیرد که این نیز برای گوگل موفقیت فوق‌العاده‌ای به شمار می‌رود و از قرار معلوم صفحه اول این جستجو گر در آینده نزدیک به google.go تغییر خواهد کرد.
البته قرار است نام این جزیره پس از نقل مکان گوگل از Mountain View در کالیفرنیا به آن به Googland تغییر یابد.

البته این پایان ماجرا نیست و جالب است بدانید که پس از نقل مکان گوگلی‌های به این نقطه از دنیا «اریک اشمیت» مدیر عامل گوگل رسما بعنوان رییس جمهور Googland انتخاب می‌گردد و «سرگیی برین» و «لاری پیج» که هر دو از موسسان گوگل محسوب می‌شوند بعنوان نخست وزیر در بخش‌های تجارت خارجی و تکنولوژِی این کشور مشغول به کار می‌شوند!
خبر جالب دیگر در این زمینه، شنیده شدن نام «بیل گیتس» به عنوان وزیر تحقیقات، توسعه و رقابت است که البته تلویحا توسط جناب گیتس با اعلام آن‌که به شنا علاقه‌ای ندارد و کوهستان را ترجیح می‌دهد رد شده است.

زیبایی‌های این جزیره همانند دیگر نمونه‌های آن در اقیانوس آرام، وصف‌ناشدنی است و لذتی که کارمندان گوگل از بودن در این جزیره احساس می‌کنند، غیر قابل تصور است اما جذابیت‌های دیگری که پیرامون این جزیره برای گوگلی‌ها بوجود خواهد آمد قانونی است.

از هم اکنون به روشنی در رابطه با آن صحبت می‌شود و آن نیز رویایی به نام نپرداختن مالیات در این جزیره است و گوگلی‌ها می‌توانند با درآمد افسانه‌ای خود تا می‌توانند زندگی را به کام خود شیرین کرده و یک سنت مالیات نیز نپردازند (البته لذت این امر برای ما که نمی دانیم مالیات چه درختی ست قابل درک نیست).

در این جزیره برای هر گوگلی خانه‌ای رویایی ساخته می‌شود که گذشته از موارد معمول حتما باید دارای یک آکواریم بزرگ در خانه و یک ماهی گرمسیری بروی میز کار باشد.

همچنین هر گوگلی می‌بایست حداقل ۲۰ درصد از زمان کارکرد روزانه خود را به ماهیگیری اختصاص دهد و حتی قرار است کلکسیونی از ماهی‌های زیبای صید شده از این منطقه به نمایش گذاشته شود.

غذای اصلی ساکنان Googland ماهی خواهد بود که منبع سرشاری از فسفر و امگا ۳ بوده و در سر ذوق آوردن اهالی گوگل و افزایش هوش آنها موثر خواهد بود، استراتژی که گوگل در رقابت با سایر رقبا بروی آن حساب ویژه‌ای باز کرده است و بلاخره گوگلی‌ها در این منطقه به تمرین رقص‌های ساکنان محلی این ناحیه نیز خواهند پرداخت.

اما شاید اولین سؤالی که پس از خواندن سطور فوق به ذهن خطور می‌کند چگونگی نگه داری ۱۵۰۰۰ سرور و دیتا سنتر گوگل در این جزیره کاملا مرطوب و خاص است.

پاسخ به این سؤال بر بهت خوانندگان کاملا می‌افزاید چرا که گوگل قصد دارد تمامی سرور‌های خود را در زیر آب و در یک تالاب داخل جزیره قرار دهد امری که گذشته از مسائل فنی دلائل امنیتی فراوانی نیز دارد از جمله آنکه دسترسی به این بخش تنها از طریق غواصی در زیر آب امکان پذیر است.

دیگر اخبار بدست آمده از این گزارش حاکی از آن است که گوگل به دنبال خرید پنج جزیره دیگر به شکل‌های O O G L E در پنج قاره جهان است که بدین ترتیب و با عملی شدن این رویا نگفته پیداست که چه اتفاقی برای دیگر رقبای گوگل خواهد افتاد.

  • ۸۷/۰۹/۰۴

نظرات  (۱)

این خبر یک شوخی هست. بهتر بیشتر تحقیق کنید دوستان.

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">