ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

5 تهدید امنیتی گوشی‌های هوشمند

| جمعه, ۱۴ شهریور ۱۳۹۳، ۱۱:۵۴ ق.ظ | ۰ نظر

این روزها معمولا کاربران از گوشی‌های هوشمند‌شان برای دسترسی به اینترنت و شبکه‌های اجتماعی استفاده می‌کنند، روی گوشی عکس، فیلم و اطلاعات مهمی ذخیره می‌کنند و این موضوع امنیت این دستگاه‌ها را تهدید می‌کند.

به گزارش اخبار خارجی موبنا، بنابراین عواملی وجود دارد که باعث می‌شود گوشی‌های هوشمند مورد حملات سایبری قرار گیرند. بر این اساس کارشناسان درباره مواردی که ممکن است گوشی‌های هوشمند در معرض خطر هک یا دسترسی افراد دیگر قرار گیرند هشدار داده‌اند.
کیف‌پول الکترونیکی

به‌تازگی قابلیتی برای گوشی‌های هوشمند ارایه شده با نام “e-wallet” یا کیف الکترونیکی. این سرویس به کاربران امکان می‌دهد که با ذخیره اطلاعات بانکی خود روی گوشی، از دستگاه تلفن همراه به جای کیف پول و پرداخت نقدی استفاده کنند.

بر این اساس این دستگاه‌ها بیش از پیش مورد حملات سایبری هستند زیرا حاوی اطلاعات بانکی و کارت‌های اعتباری و رمز عبور هستند. بنابراین کاربران ملزم به رعایت تدابیر امنیتی بیشتری هستند و لازم است که روی گوشی خود رمز عبور قرار داده و سرویس‌هایی که محتوی اطلاعات بانکی است نیز همیشه بعد از استفاده غیرفعال کنند.
لینک‌ها و اپلیکیشن‌های بدافزاری

افراد معمولا برنامه‌های نرم‌افزاری را از فروشگاه‌های مختلفی دانلود و روی گوشی خود نصب می‌کنند که بسیاری از این فروشگاه‌ها کلاهبرداری می‌کنند.

نرم‌افزارهای کلاهبرداری می‌توانند گوشی‌های هوشمند را به سادگی در دسترس هکرها و متجاوزان سایبری قرار دهند تا به راحتی به اطلاعات گوشی آنها دسترسی پیدا کنند.

همچنین کاربران باید آگاه باشند که لینک‌های بدافزاری مثل لینک‌هایی که کاربران به تکست‌بوک رایگان هدایت می‌کنند یا از آنها می‌خواهند که به سوالات پاسخ دهند، می‌توانند باعث آلوده شدن گوشی به بدافزارهایی شوند که اطلاعات شخصی کاربران را مورد حمله قرار دهند.

بنابراین به کاربران توصیه می‌شود که فقط برنامه‌های نرم‌افزاری را از روی فروشگاه‌های معتبر دانلود کنند.
منابع ذخیره‌سازی آنلاین

معمولا افراد عکس‌ها و ویدیوهای‌شان را روی سرویس‌های ذخیره‌سازی آنلاین مثل دراپ‌باکس ذخیره می‌کنند. بر این اساس لازم است کاربران برای این سرویس رمز عبور قرار دهند تا امکان دسترسی خلاف‌کاران سایبری را به این فایل‌ها کوتاه کنند.
شبکه‌های وای-فای عمومی

بسیاری از افراد در فرودگاه، کافی‌شاپ یا کتابخانه از سرویس‌های Wi-Fi رایگان استفاده می‌کنند.

اما این شبکه‌ها از امنیت کافی برخوردار نیستند و هکرها می‌توانند به راحتی به اطلاعات گوشی کاربران دسترسی پیدا کنند.

بنابراین به کاربران توصیه می‌شود در صورتی که از سرویس وای‌فای عمومی استفاده می‌کنند تا آنجا که ممکن است سرویس‌های بانکی را روی گوشی‌شان غیرفعال کنند، یا برای هر یک از فایل‌های شخصی رمز عبور قرار دهند.
قفل شکستن

افرادی که معمولا از گوشی‌های قفل شکسته استفاده می‌کنند در واقع دیواره امنیتی گوشی خود را برداشته‌اند و از این امکان برخوردار می‌شوند که نرم‌افزارها و اپلیکیشن‌های شرکت‌های طرف سوم را دانلود و روی گوشی خود نصب کنند. بر این اساس دانلود و نصب نرم‌افزارهای مخرب می‌تواند دستگاه آنها را آلوده و آماده دسترسی هکرها کند.

  • ۹۳/۰۶/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">