ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

9 برابر شدن ظرفیت اینترنت کشور تا مهرماه

| يكشنبه, ۱۴ شهریور ۱۳۸۹، ۰۲:۳۴ ب.ظ | ۰ نظر

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات تاکید کرد: در راستای توسعه شبکه موجود، فاز اول ظرفیت زیرساخت‌های کشور تا پایان مهرماه امسال به 470 گیگابیت بر ثانیه می‌رسد که 9 برابر ظرفیت حال حاضر خواهد بود که این روند به صورت مرحله به مرحله تا سال 91-92 ادامه خواهد داشت.

دکتر رضا تقی‌پور در گفت‌وگو با (ایسنا) با بیان این‌که شبکه ملی اینترنت در حال راه‌اندازی است، اظهار کرد: پروتکل این شبکه مبنی بر اینترنت است تا نوعی ساز و کار تعاملی با شبکه‌های دیگر داشته باشد.

وی با بیان اینکه یکی از موانع توسعه ما یکی شدن توسعه شبکه دیتا با توسعه اینترنت از ابتدای مسیر بوده است ادامه داد: بسیاری از مباحثی که در کشور عنوان می‌شود، ربطی به اینترنت ندارد و از طریق شبکه قابل حل خواهد بود اما ممکن است از نظر ایمنی کمی مشکل داشته باشیم و بر همین اساس قرار دادن تمام حساب‌های مردم در اختیار اینترنت هیچ لزومی ندارد و تنها باید دیتاسنتر امنی داشته باشیم و به همین منظور این مسائل باید در داخل کشور میزبانی شود.

تقی‌پور وجود پهنای باند زیاد برای توسعه خدمات الکترونیکی در کشور را یکی از اهداف شبکه ملی اطلاعات در برنامه پنجم دانست و خاطر نشان کرد: برای توسعه این شبکه دو مسیر وجود دارد که یکی از توسعه شبکه موجود و دیگری توسعه شبکه فیبر نوری است.

او درباره توسعه شبکه فیبر نوری هم گفت که هیچ محدودیتی در پهنای باند قابل ارائه‌ تا در منازل و محیط کارها نخواهیم داشت و امیدواریم خدماتی همچون IP TV و آموزش الکترونیکی توسط آن به راحتی و با قیمت مناسب عرضه گردد.

وزیر ارتباطات و فن‌آوری اطلاعات با بیان این که مصوبات دور اول سفرهای استانی به صورت 100 درصد اجرا شده است، اظهار کرد:‌ مصوبات دور دوم هم بیش از 95 درصد اجرا شده و اگر در چند مورد در زمینه اجرا مشکلی به وجود آمده،‌کوتاهی از سوی دستگاه‌های دیگر بوده است.

وی گفت:‌ ما پروژه‌ها را به موقع تعریف می‌کنیم و دور سوم سفرها هم به همین شکل خواهد بود؛ بسیاری از تعهدات ما تا پایان سال 89 بوده که 75 درصد آن‌ها محقق شده است و امیدواریم مابقی تعهدات تا پایان سال اجرا شود.

وی با اشاره به این که 14 هزار مدرسه به شبکه دیتایی ما به صورت آنلاین وصل هستند و خیلی از ثبت‌نام‌های امسال آن‌ها الکترونیکی است، تصریح کرد: با وزارت آموزش و پرورش مذاکراتی داشته‌ایم تا این ظرفیت به 70 هزار مدرسه در کشور برسد.

تقی‌پور درباره پرداخت‌های الکترونیکی عنوان کرد: شاخص‌گذاری در برنامه پنجم توسعه شده مبنی بر این که تا انتهای آن، 80 درصد پرداخت‌های مالی و شبه پولی باید به صورت الکترونیکی شوند.

وی افزود:‌ سرفصل‌هایی همچون پرداخت قبوض به صورت الکترونیکی را عملیاتی کرده‌ایم که رشد خیلی خوبی داشته و مراجعه به بانک‌ها در جهت کاهشی است و امیدواریم با تکلیف ارائه شده به بانک‌ها، طی دو سال آینده بتوانیم با شتاب حال حاضر به هدف برنامه برسیم.

او در زمینه وضعیت آنتن‌های BTS اپراتورها نیز بیان کرد: شهرداری، فعالیت شرکت‌ ارتباطات سیار را در خصوص سازگاری این آنتن‌ها با محیط زیست دارای مشکل دانست و این موضوع در کیفیت خدمات تلفن‌های همراه کمی اختلال ایجاد کرد و بر همین اساس در سال 88 اپراتورها مجبور شدند که حدود 70 و 80 سایت را در تهران جابه‌جا کنند.

وزیر ارتباطات گفت: این مشکل تا حد زیادی حل شده و امیدواریم هدف زیباسازی و عدم تجانس شهرداری محقق شده باشد و اپراتورهای بتوانند با جایگذاری مناسب سایت‌ها مجددا به ارائه خدمات مطلوب بازگردند.

  • ۸۹/۰۶/۱۴

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">