ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

MMS ده سال دیگر راه‌اندازی می‌شود

| سه شنبه, ۶ تیر ۱۳۸۵، ۰۶:۵۸ ب.ظ | ۰ نظر

مرکز «SMS» در کنار سه میلیون مشترک سرویس صندوق پستی (VMS) راه‌اندازی کرد که استقبال چندانی از آن نشد.
سرویس مالتی مدیا که پس از چندین بار وعده مخابرات که قرار بود تا پایان سال 84 ارائه شود، شرایط واگذاری آن تا ده سال آینده فراهم می‌شود.
مهندس رستمی رئیس مرکز SMS مخابرات در گفت‌وگو با «هموطن‌سلام» گفت: مرکز SMS در اسفندماه سال 83 با ظرفیت یک میلیون مشترک راه‌اندازی شد و در فاصله یک سال به ظرفیت یک میلیون و نیم مشترک ارتقاء یافت و همچنین در فاصله 8 ماه بعد این مقدار به سه میلیون ظرفیت افزایش پیدا کرد.
وی در ادامه افزود: مرکز SMS در کنار سه میلیون مشترک سرویس صندوق پستی VMS راه اندازی کرد که استقبال چندانی از آن نشد.
وی تصریح کرد: صندوق پستی VMS با ظرفیت یک میلیون مشترک راه اندازی شد و این در حالی است که تنها300هزار مشترک از مزایای صندوق پستی استفاده می کنند.
وی در ادامه کمبود نیروی انسانی در مرکز SMS را از مشکلات این مرکز برشمرد و گفت: مرکز SMS در حال حاظر با سه اپراتور، دو کارشناس و یک مسئول اداره می‌شود و این در حالی است که دو مرکز مشهد و الغدیر که در سال 84 راه اندازی شدند توسط این گروه اداره و کنترل می‌شود.
رئیس مرکز SMS مخابرات گفت: افرادی که در ابتدا به سرویس‌های SMS و VMS مجهز می‌شوند برای یک بار دویست هزار ریال برای آبنومان پرداخت می‌کنند و بابت هر SMS یکصد و 42 ریال تعرفه کسر می‌شود.
وی تصریح کرد: افرادی که عضو صندوق پستی VMS هستند در صورتی که به صندوق پستی خود وصل و پیام را گوش دهند، هزینه‌ای معادل هزینه موبایل از آنها کسر می‌شود.
رستمی اظهار داشت: استفاده از مالتی مدیا (MMS) و سرویس‌های پیشرفته منوط به تجهیز شبکه به پهنای باند بالا است و می‌توان گفت لازمه سرعت بالای اطلاعات، تجهیزات جدید است.
وی تصریح کرد: ما در حال حاظر نیازمند پهنای باند وسیع هستیم و باید بخش اعظمی از تجهیزات تعویض شوند.

وی تاکید کرد: در کشور دانش فنی از توسعه چشمگیری برخوردار است و با تجهیز شبکه به سخت افزار مورد نیاز می‌توان به دانش و فناوری روز دنیا دست یابیم.

همچنین رییس هیات مدیره‌ی شرکت مخابرات ایران گفت: بیش از‌٨٠ درصد شبکه‌ی فعلی مخابرات به آسانی سرویس MMS -
ارسال صوت، تصویر و دیتا از طریق تلفن همراه - را پشتیبانی می‌کند و این سرویس مانند سرویس SMS یکی از پرمتقاضی‌ترین سرویس‌های مخابرات خواهد شد.
وفا غفاریان در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، درباره‌ی راه‌اندازی سرویس MMS (ارسال صوت، تصویر و دیتا) توسط اپراتور اول تلفن همراه، اظهار داشت: سرویس MMS یکی از اولین خدمات شبکه‌ی GPRS (نسل ‌٥/٢ تلفن ‌همراه) است و این امکان را به مشترکان اپراتور اول می‌دهد تا مانند SMS که فایل متنی ارسال می‌کنند، بتوانند فایل‌های تصویری و صوتی را نیز انتقال دهند.
او خاطرنشان کرد: تنها ‌٢٠ درصد از شبکه برای راه‌اندازی این سرویس باید به‌روز شود که در فاز چهارم توسعه‌ی شبکه‌ی مخابرات در نظر گرفته شده است.
غفاریان گفت: در حال برنامه‌ریزی هستیم که در یک زمان مشخص GPRS را در شبکه‌ی اپراتور اول فعال کنیم، همچنین MMS اولین سرویس این سیستم خواهد بود.
وی درباره‌ی هزینه‌ی ارایه‌ی این سرویس خاطرنشان کرد: به‌طور دقیق هزینه‌ی این سرویس را برآورد نکرده‌ایم، اما سعی می‌کنیم تا هزینه‌ی قابل قبولی برای مشترکان در نظر گرفته شود.
پیش از این وحید صدوقی - مدیر عامل ارتباطات سیار - درباره‌ی وضعیت شبکه‌ی GPRS، گفته بود: امسال برای ‌‌٢٠ هزار مشترک در تهران، استفاده از این شبکه در نظر گرفته شده است که ابتدا در منطقه‌ی خاصی مورد بهره‌برداری خواهد گرفت.
اما دکتر علی علویان - رییس هیات مدیره‌ی شرکت ارتباطات سیار - مدتی قبل از اظهارات صدوقی، در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران، خاطرنشان کرده بود: تا پایان سال آینده، ظرفیت استفاده از نسل دوونیم تلفن ‌همراه برای حدود یک‌ونیم میلیون مشترک ایجاد خواهد شد و درصدی از مشترکان تلفن ‌همراه امسال صاحب این سرویس شده و می‌توانند از خدمات آن برای ارسال دیتا با سرعت بالا استفاده کنند.
رسول سراییان - مدیر عامل پیشین شرکت ارتباطات سیار - نیز در تیرماه سال ‌٨٤، اعلام کرد: اولین پروژه‌ی آزمایشی نسل ‌دوونیم تلفن همراه (GPRS)، با ظرفیتی برای پنج هزار مشترک‌ در اطراف ساختمان شرکت ارتباطات سیار، ایجاد شده و پیش‌بینی کرده‌ایم که این سرویس از سال آینده و در فاز اول، برای ‌‌٢٥٠ هزار مشترک در برخی از نقاط کشور، راه‌اندازی شود.

  • ۸۵/۰۴/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">