ابتکار فروش کفشهای ایرانی با پول مجازی
پایگاه اینترنتی کوین دسک از ابتکار یک فروشنده ایرانی برای فروش کفش های دست ساز خود با استفاده از پول دیجیتال یا بیتکوین خبر داد و نوشت: وی به این ترتیب می تواند محصولات خود را به همه جا ارسال و پول آن را دریافت کند.
به گزارش پایگاه اینترنتی کوین دسک، یک سایت مهم تجارت الکترونیک که هفته گذشته شروع به کار کرد، در معاملات خود تنها بیتکوین (واحد پولی الکترونیک) قبول می کند، زیرا بیشتر مشتریان خارجی این سایت نمی توانند پول دیگری را پرداخت کنند.
زمینه فعالیت این سایت، تجارت کفش های ایرانی است. تجارت 70 ساله فروش کفش های دست ساز ایرانی که در اصفهان تولید می شوند.
مالکان این فروشگاه از اینکه می توانند کالاهای خود را به همه جا ارسال کنند خوشحالند، اما پرداخت پول کالاها یک مشکل محسوب می شود. به دلیل موضوعات سیاسی، کانال های معمول تجارت الکترونیک برای تجار ایرانی بسته شده است.
تحریم های تجاری علیه ایران از سوی سازمان ملل، آمریکا و اتحادیه اروپا و دیگران، بدین معناست که شرکت های مهم صادر کننده کارت های اعتباری با تجار ایرانی همکاری نمی کنند، حتی آنهایی که در صنعت مد فعال هستند.
تنها راه پرداخت، پرداخت نقدی و یا پرداخت قابل مبادله به صورت آسان با استفاده از پول دیجیتال است.
این سایت فروش کفش های ایرانی که معاملات آن تنها با بیتکوین انجام می شود، در روز اول تنها توانست 4 جفت کفش به فروش برساند.
به گزارش تسنیم رئیس این سایت گفت: «بر اساس معیارهای من این فروش خوبی است.» موفقیت این فروشگاه الکترونیک در کل هفته اول ادامه داشت.
وی افزود: «ما تاکنون با استفاده از بیتکوین 10 جفت کفش فروخته ایم. این راهی است که ما تاکنون تجربه نکرده ایم.»
این فروشگاه الکترونیک در حال حاضر توسط 3 برادر فعالیت می کند که مایل به گسترش حرفه ای هستند که پدرشان آن را آغاز کرده است.
این فروشگاه در حال حاضر، کیف های دستی چرمی، کیف پول و کفش برای خانم ها و کفش های مردانه در 7 طرح برای فروش عرضه می کند. همه قیمت ها به دلار آمریکا هستند و از حدود 80 دلار شروع می شوند.
علاوه بر محدودیت های تجاری، تبدیل بیتکوین به ریال ایران نیز با موانع فنی و عدم وجود اطلاعات کافی در این زمینه مواجه است.
اداره گمرک و حفاظت از مرزهای دولت آمریکا در پاسخ به سوالی در مورد تجارت الکترونیکی پوشاک توسط فعالان بخش خصوصی ایرانی، اعلام نموده است که «متاسفانه تحریم ها علیه ایران این فعالیت را ممنوع کرده است.»
نهادهای دولتی در دیگر کشورها موضع چندان مشخصی در مورد این گونه خریدها ندارند و یا به این سوالات پاسخی نداده اند.
اکثر تحریم های بین المللی تجارت کالاهای مرتبط با تکنولوژی یا تجهیزات صنعتی را هدف قرار می دهند، اما در مورد تراکنش های شخصی در خصوص خرید و فروش کالاهای روزمره مقررات خاصی ندارند و به طور قطع اشاره ای به فروش کفش ندارند.
- ۹۲/۰۸/۱۵