احتمال اخراج هوآوی و ZTE از آمریکا
سه منبع آگاه اعلام کردند، دونالد ترامپ قصد دارد با صدور فرمان اجرایی، همکاری شرکتهای آمریکایی با دو شرکت هوآوی و ZTE را ممنوع کند.
به گزارش فارس به نقل از راشاتودی؛ سه منبع آگاه از تصمیم ترامپ برای صدور فرمان اجرایی در راستای ممنوع کردن فعالیتهای دو شرکت هوآوی و ZTE چین در بازار آمریکا خبر دادند.
بر اساس این فرمان همکاری شرکتهای آمریکایی با این دو شرکت ممنوع خواهد شد.
در واقع این فرمان ترامپ شرکت هوآوی به عنوان رقیب اپل در بازارهای داخلی آمریکا و در بازارهای جهانی را به همراه شرکت مخابراتی ZTE را در داخل آمریکا تحت تاثیر قرار خواهد داد و این ممنوعیت احتمالا از روزهای نخست 2019 اعمال خواهد شد.
وزارت بازرگانی آمریکا در قالب فرمان اجرایی ترامپ، خرید تجهیزات از این دو شرکت بزرگ چینی را متوقف خواهد کرد.
بنا به اسناد ارائه شده این طرح حدود 7 ماه است از کاخ سفید آماده شده، اما هنوز نهایی نشده است و در قالب قانون اعمال قدرت اقتصادی بینالمللی اضطراری به رئیسجمهور آمریکا اجازه میدهد تا در پاسخ به تهدیدات خارجی غیرمعمول اقدام شود.
منابع آگاه گفتند، البته نام دو شرکت هوآوی و ZTE در این قانون به صورت مستقیم آورده نشده، اما با توجه به اینکه این دو شرکت اخیرا تهدیدی علیه امنیت ملی آمریکا معرفی شدهاند به احتمال زیاد مقامات آمریکایی دو شرکت چینی را مصداق این قانون تلقی خواهند کرد.
یک منبع آگاه معتقد است که وزارت بازرگانی آمریکا مصداق اعمال این قانون را مقابله با دو شرکت هوآوی و ZTE تلقی خواهد کرد.
انگلیسی ها هم با هواوی درافتادند
انگلیس تازه ترین کشوری است که قصد دارد استفاده از تجهیزات مخابراتی شرکت چینی هواوی را تحریم و استفاده از آن را ممنوع کند.
به گزارش خبرگزاری فارس به نقل از تک رادار، دولت انگلیس اعلام کرده که استفاده از کیتها و تجهیزات مخابراتی هواوی توسط پلیس و نیروهای امدادی این کشور ممنوع است و باید تولیدات کشورهای دیگری جایگزین آنها شود.
بریتیش تله کام بزرگترین شرکت مخابراتی انگلیس این خبررا تایید کرده و افزوده که تصمیم گرفته استفاده از تولیدات هواوی را در شبکه های تلفن همراه نسل سوم و نسل چهارم خود متوقف کند.
پیش از این اعلام شده بود که حذف سخت افزارهای مخابراتی هواوی از شبکه خدمات اضطراری هواوی هزینه ای 2.3 میلیارد پوندی را برای بازسازی آن تحمیل خواهد کرد. قرار است این کار به شرکت بریتیش تله کام واگذار شود و همین مساله باعث تاخیر در اجرای طرح مذکور می گردد.
شبکه یادشده که اعلام خطر و اطلاع رسانی در مورد شرایط اضطراری را در انگلیس تسهیل می کند، قرار بود تا پایان سال 2019 تکمیل شود. اما با کنار گذاشتن هواوی و ضرورت جایگزینی تجهیزات تولیدی آن به نظر می رسد این هدف در زمان پیش بینی شده محقق نمی شود.
شبکه مذکور بعد از تکمیل به پلیس، آتش نشانی، آمبولانس ها و غیره امکان خواهد داد به طور ایمن و تضمین شده به شبکه مخابراتی نسل چهارم باکیفیت دسترسی یابند. شبکه یادشده حتی در نقاط روستایی و دورافتاده هم در دسترس است.