ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

بعد از موج اولیه فیلترینگ سایت ها و شبکه های اجتماعی که از اوایل دهه هشتاد شمسی و چند ماه بعد از حضور رسمی اینترنت در ایران انجام شد، شکل و نوع اجرای فیلترینگ و پالایش محتوای غیرقانونی همواره دستخوش تغییرات بود.

ایجاد سازوکار حقوقی، یکپارچه سازی فیلترینک، اختصاص کمیته ای به این منظور و گشایش دادسرهای تخصصی در سالهای اخیر به موازات افزایش ضریب نفوذ اینترنت در جامعه ایرانی انجام می شد.

فیلترینگ شبکه های اجتماعی از قبیل فیس بوک و توئیتر که در حوادث سال 88 آخرین تحول در حوزه فیلترینگ بود اما در دو سال اخیر با شیوع سیستم عامل اندروید در گوشی های تلفن همراه و اینترنت موبایلی و ظهور برنامه هایی چون وی.چت یا وایبر یا اینیستاگرام و ...ماجرا کمی متفاوت از قبل شد.

اما حالا به نظر می رسد با فیلترینگ محدود و خاص شبکه اجتماعی اینستاگرام و هشدار چند یک مسئول در بسیج و لاله افتخاری نماینده مجلس نسبت به وی.چت و وایبر، زمزمه های بسط فیلترینگ و پالایش محتوا در سامانه اندروید هم به گوش می رسد.

این بار کمیسیون فرهنگی مجلس -به گفته یک نماینده مجلس- برای این موضوع پیشقدم شده است.

لاله افتخاری از نمایندگان اصولگرا در گفتگو با سایت «تهران پرس» گفت : ابزار هایی که به نظام ضربه می زند باید فیلتر شود و ابزار هایی از این قبیل به غیر از مسائل جاسوسی ، مسائل اخلاقی نیز ایجاد می کند و در کمیسیون مدتی است بحث فیلترینگ انها مطرح است فقط منتظر هستیم به یک نظر جمعی برسیم و برای قطعی کردن فیلترینگ این برنامه های تلفن همراه اقدام کنیم و در آینده نزدیک حتما اقدامات لازم در این خصوص انجام خواهد شد.

  • ۹۲/۰۹/۰۶

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">