اختلاف در اجرای پروژه فیبر نوری مسیر پلدختر
خرمآباد- مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان، گفت: به دلیل اختلافات با اداره کل راهداری و حملونقل جادهای پروژه فیبر نوری «خرمزال» و گردنه «دهلیج» به سمت پلدختر اجرایی نشده است.
به گزارش خبرنگار مهر، شهاب حیدری امروز جمعه در گفت و گو با رسانهها از اتصال ۱۷۵ روستا به شبکه ملی اطلاعات خبر داد.
وی با اشاره به اهمیت بحث کاهش شکاف دیجیتال بین مناطق شهری و روستایی، گفت: از جمله برنامههایی که مورد تأکید وزارت ارتباطات بوده بحث کاهش شکاف دیجیتال بین تمامی مناطق استان است که با توجه به اولویت این پروژه و همچنین اقدامات انجامشده، استان لرستان دومین استان کشور از نظر تعداد روستاهای متصل به شبکه ملی اطلاعات است.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان با اشاره به وجود مشکلات متعدد در انجام پروژه فیبر تار، گفت: یکی از اصلیترین مشکلات در این زمینه در مسیر فیبر نوری «خرمزال» و گردنه «دهلیج» به سمت شهرستان پلدختر است که متأسفانه به دلیل اختلافاتی با اداره کل راهداری و حملونقل جادهای استان مجوز حفاری صادر نشده است که پیگیری این موضوع از طریق هیئت حل اختلاف دستگاههای اجرایی استان واقع در استانداری این استان در جریان رسیدگی است.
ضریب نفوذ ۱۳۸ درصدی شبکه تلفن همراه در لرستان
حیدری، تصریح کرد: یکی دیگر از اهداف مهم دسترسی تمام روستاها به شبکه ملی اطلاعات بحث هوشمند سازی مدارس است که در این زمینه تمامی مدارس شهری این استان هوشمند سازی شده و همچنین انتظار میرود با اتصال تمامی روستاهای این استان به شبکه ملی اطلاعات، تمامی مدارس روستایی نیز به شبکه ملی اطلاعات متصل و هوشمند سازی شوند.
وی در بخش دیگری دیگری از سخنان خود از بهرهمندی ضریب نفوذ ۱۳۸ درصدی شبکه تلفن همراه در استان خبر داد و گفت: این آمار نشاندهنده این است که در این استان تعدادی دارای چند سیمکارت فعال هستند و بهصورت همزمان از خدمات اپراتورهای مختلف استفاده میکنند.
مدیرکل ارتباطات و فناوری اطلاعات لرستان با اشاره به رشد ۸ درصدی این آمار نسبت به سه ماهه گذشته، گفت: این آمار به تفکیک برای اپراتور اول ۷۶ درصد، اپراتور دوم ۵۶ درصد و اپراتور سوم ۶ درصد است که این ارقام نشاندهنده فعالیت گسترده سه اپراتور در سطح استان میباشد.
۸۶ درصد روستاها از شبکههای ارتباطی بهرهمند هستند
حیدری با اشاره به دسترسی اکثریت نقاط این استان به اینترنت پرسرعت، افزود: در حال حاضر بالغ بر ۱۴۲۲۰۰۰ هزار مشترک پهن باند ثابت و سیار با ضریب نفوذ ۸۰ درصدی در این استان وجود دارد که این آمار نسبت به سال گذشته دارای رشد قابل توجه بوده است و همچنین انتظار میرود با شرایط موجود و نیز توسعه زیرساختهای مناسب این آمار به نفوذ کامل و صددرصدی در تمام نقاط استان برسد.
وی با اشاره به دسترسی بیشتر روستاهای این استان به شبکههای ارتباطی، گفت: از تعداد ۲۹۸۵ روستای این استان تعداد ۲۵۴۰ روستا دارای ارتباط هستند که با توجه به این آمار شاهد ضریب ۸۶ درصدی بهرهمندی روستاهای استان لرستان از شبکههای ارتباطی هستیم که انتظار میرود با توجه به اهمیت بحث کاهش شکاف دیجیتال بین مناطق شهری و روستایی، بهزودی شاهد دسترسی صددرصدی کامل و تحت پوشش قرار گرفتن تمام مناطق این استان به شبکههای ارتباطی باشیم.