ادامه پیگیریهای بینتیجه برای تخریب علاءالدین
رییس کمیته فرهنگی شورای اسلامی شهر تهران گفت: نباید این گمان تقویت شود که می توان مقابل مبارزان با تخلف ایستادگی کرد.
به گزارش خبرگزاری مهر ،مجتبی شاکری در یکصد و چهل و هفتمین جلسه شورا گفت: نکته اولی که می خواهم به آن اشاره کنم بحث اصلاح سبک زندگی است که مورد تاکید مقام معظم رهبری است اما گویا مرکز مطالعات شهرداری کسانی را که اعتقادی به این امر ندارند برای این منظور گمارده است.
وی ادامه داد: من از معاونت اجتماعی و فرهنگی شهرداری و نیز از سازمان فرهنگی و هنری شهرداری می خواهم این موضوع را پیگیری کنند.
شاکری در ادامه افزود: تذکر بعدی من در باب ساختمان علاء الدین است که مصوبه شورا و کمیسیون ماده ۱۰۰ را داشته است. من از شهرداری و قوه قضاییه می خواهم این موضوع را به جد پیگیری نمایند.
شاکری تصریح کرد: مردم از اینکه شورا پرچم مبارزه با تخلف را برافراشته خوشحال شدند اما نباید گذاشت که این خوشحالی از بین برود .
وی افزود: نباید این ذهنیت تقویت شود که می توان در برابر مبارزان تخلف ایستادگی کرد. همچنانکه گفته می شود مالک علاء الدین حکمی خلاف حکم شهرداری گرفته است.
- ۹۴/۰۲/۰۶