ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

معاون پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های جمعیتی آسیا و اقیانوسیه هشدار داد: ازدواج‌های اینترنتی در کشور رو به افزایش است.

شهلا کاظمی‌پور ‌در گفت‌وگو با فارس گفت: آمار ازدواج‌های اینترنتی در حد نگران کننده‌ای نیست ولی به مرور زمان امکان افزایش این مسئله وجود دارد. در حال حاضر می‌توان گفت از هر 100 مورد ازدواج 2 ازدواج اینترنتی رخ‌ می‌دهد‌ اما می‌تواند در آینده افزایش یابد.

وی ادامه داد: آمار دقیقی درباره ازدواج‌های اینترنتی وجود ندارد و معمولاً کم‌تر پیش‌آمده که افراد شیوه ازدواج خود را بگویند.

وی گفت: پرسشنامه‌ای تهیه شده که در این زمینه می‌تواند کمک خوبی باشد ضمن‌ این‌که این پرسشنامه تا چند ماه آینده منتشر می‌شود و با توجه به اطلاعات ذکر شده در پرسشنامه‌ها می‌توان به ارائه نظرات علمی پرداخت.

معاون پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های جمعیتی آسیا و اقیانوسیه تصریح کرد: آمار موجود نشان می‌دهد که طلاق در کشور در حال افزایش است و میزان آن بالا رفته است.

کاظمی‌پور به دلایل مختلفی که در این زمینه وجود دارد اشاره کرد و گفت: یکی از این دلایل شیوه همسر گزینی است که از خانواده، ‌همسایه و همکاران به سمت آشنایی‌های خیابانی و لحظه‌ای و ازدواج‌های اینترنتی که نوع جدیدی محسوب می‌شود، سوق پیدا کرده ‌است.

وی اظهار داشت: در آشنایی‌‌های اینترنتی بعید است که افراد بتوانند شناخت پیدا‌ کنند و معمولاً در ابتدا با یکدیگر آشنا می‌شوند و قول ‌و قرارها گذاشته می‌شود و بعد از آن برای پیدا کردن شناخت بر یکدیگر اقدام می‌کنند در حالی که در گذشته حضور خانواده‌ها و یا معرف‌ها پررنگ بود و معمولاً افرادی که دختر یا پسری را معرفی می‌کردند سعی داشتند تا خانواده‌ها نیز یکدیگر را کاملاً بشناسند.

به اعتقاد کاظمی‌پور ازدواج‌های اینترنتی یکی از صور ازدواج‌ها و آشنایی‌های لحظه‌ای هستند. در آشنایی‌های لحظه‌ای چهره ‌و رفتار ممکن است مد نظر قرار گیرد اما در ازدواج‌های اینترنتی این امکان نیز وجود ندارد و غیابی است و فرد شخصیت خود را‌ هر گونه که تمایل داشته باشد به دیگری عرضه می‌کند.

معاون پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های جمعیتی آسیا و اقیانوسیه در ادامه با اشاره به نحوه این آشنایی‌های اینترنتی در خارج از کشور‌ بیان کرد: در خارج از کشور فرهنگ متفاوتی وجود دارد و افراد نمی‌تواند از طریق اینترنت خود را معرفی کنند بلکه سازما‌ن‌‌هایی هستند که شخصیت فرد را با انجام تست‌های روان‌شناسی مورد ارزیابی قرار می‌دهند و پس از آن اطلاعات فرد بر روی سایت قرار می‌گیرد و بایدتوجه داشته باشیم که اینترنت وسیله ثانوی است نه اولیه.

وی ادامه داد: در خارج از کشور سازمان‌هایی هستند که در این راستا حرکت می‌کنند اما در کشور ما از طریق چت صورت می‌گیرد.

معاون پژوهشی مرکز مطالعات و پژوهش‌های جمعیتی آسیا و اقیانوسیه گفت: تحقیقاتی درباره ازدواج و‌ شیوه‌های همسریابی انجام داده است که تا 2 ماه آینده نتایج آن اعلام می‌شود.

  • ۸۷/۰۵/۰۶

نظرات  (۱)

hamishe mishnavim ke javanha nesbat be kari ejtenab konand! ama tahal kasi oomade javanha ro be mozoee tashvigh konan ke ba roohieye javanha joor bashe too in keshvvar be hame kas tavajoh mishe be joz javanha

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">