ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

شانزدهمین نمایشگاه بین‌المللی صنایع مخابرات و اطلاع‌رسانی (تلکام) دقایقی پیش با حضور دبیر شورای عالی فضای مجازی آغاز به کار کرد.

به گزارش خبرنگار ایسنا، برخلاف سال‌های قبل که به‌طور معمول این نمایشگاه با حضور وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افتتاح می‌شد، امسال به دلیل همراهی وزیر ارتباطات با هیات همراه رییس جمهوری، دبیر جدید شورای عالی فضای مجازی این نمایشگاه را افتتاح کرد.

در مراسم افتتاحیه این نمایشگاه نصرالله جهانگرد - رییس سازمان فناوری اطلاعات و معاون وزیر ارتباطات - نیز به نمایندگی از وزارت ارتباطات حضور دارد.

نمایشگاه تلکام بزرگ‌ترین نمایشگاه صنایع مخابراتی منطقه خاورمیانه به‌شمار می‌رود که امسال در آن 212 شرکت و واحد تولیدی داخلی و حتی شرکت خارجی یا نمایندگی‌های آنان از 18 کشور جهان به معرفی دستاوردهای خود در این نمایشگاه پرداخته‌اند.

نمایشگاه تلکام 2015 از امروز تا هفتم مهرماه در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی تهران برگزار می‌شود.

 

انتقاد سندیکای مخابرات از عدم افزایش تعرفه های مخابراتی

فرامرز رستگار - رئیس سندیکای مخابرات - در این مراسم با اشاره به وضعیت نامناسب شرکتهای فعال در این حوزه متذکر شد: شرکت های فعال در این حوزه آخرین منابع مالی خود را برای شرکت در این نمایشگاه صرف کرده و حتی خود وزیر ارتباطات نیز در جریان وضعیت نامناسب این شرکتها قرار گرفته است.

وی ادامه داد: امروز شرکتهای فنی مهندسی علاوه بر ارائه محصول باید پشتیبان مخابرات هم باشند و در این میان اگر پرداختهای مالی آنها با تاخیر صورت گیرد با مشکلات متعدد مواجه می شوند.

رستگار در عین حال اظهار کرد: ما می دانیم باید چه کنیم، می دانیم برای برندسازی و سایر موارد چه باید کرد، کمکی هم از دولت نمی خواهیم تنها مطالباتمان را می خواهیم که اگر پرداخت شود می دانیم چه باید کرد.

او افزود: عمده مطالبات نیز مربوط به مخابرات است که آنها هم توان پرداخت ندارند بر همین اساس از دولت می خواهیم که اگر دلش به حال مخابرات هم نمی سوزد، برای بخش صنعتی بسوزد چراکه با کاهش کم تعرفه ها علاوه بر حل این مشکلات، اشتغال هم ایجاد خواهد شد.

سهم 120 میلیارد یورویی خاورمیانه از اینترنت اشیا

ناصرعلی سعادت - رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای کشور - نیز با اشاره به تاثیر صنعت مخابرات در بازارهای دنیا گفت: این بازار در دنیا بالغ بر 1100 میلیارد یورو است که سهم خاورمیانه و آفریقا از آن به 103میلیارد یورو می رسد که طبق پیش بینی‌ها قرار است این سهم طی دو تا سه سال آینده به 120 میلیارد یورو برسد.

وی در عین حال متذکر شد:تا چندی پیش آرزو این بود که به هر خانه یک خط تلفن بدهند اما از حدود 20 تا 25 سال پیش با تحولی که موبایل ایجاد کرد بازاری به ازای هر فرد برای شرکتها ایجاد شد. در مرحله بعد با ظهور اینترنت این بازار گسترش یافت و امروز با پدیده ای به نام اینترنت اشیا مواجهیم که این یک تخیل علمی نیست.

رئیس سازمان نظام صنفی رایانه‌ای همچنین عنوان کرد: طبق گزارش سیسکو در رابطه با تعداد دستگاه‌های متصل به اینترنت در سال 2015 تعداد دستگاه های متصل 18.2 میلیارد دستگاه به ازای 7.2 میلیارد جمعیت دنیا به شمار می رود.

او ادامه داد: اما طبق پیش بینی‌ها ضریب نفوذ اینترنت برای دستگاه ها تا سال 2020 به بیش از 50 میلیارد دستگاه خواهد رسید و نسبت به جمعیت کره زمین باید تعداد اینترنت اشیا حداقل دو برابر افراد باشد تا به بازار مناسبی برسیم اکنون ما با این تفاسیر به حدود 200 میلیون شی متصل نیاز خواهیم داشت.

وی در ادامه با اشاره به حضور رقبای خارجی پس از حل مشکل تحریم ها بر لزوم مدیریت درست فضا تاکید کرد و گفت: لازم است با این شیوه ترتیبی داده شود که شیرینی این بازار برای فعالان آن تلخ نشود.

سعادت در پایان گفت: قبلا تصمیم گیرندگان اصلی این بازار دولت و بخش خصوصی بودند طی این سالها صحبت از خصوصی سازی زیاد شده اما اگر در آن موفق بودیم قطعا در فرمان رهبری بار دیگر بر آن تاکید نمی شد. حال امیدواریم با همکاری با دولت بتوانیم این فرصت استثنایی را به ثمر بنشانیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">