ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اعتراف رگولاتوری به وضعیت بد اینترنت ثابت

| سه شنبه, ۲۸ بهمن ۱۳۹۹، ۰۲:۵۰ ب.ظ | ۰ نظر

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با بیان اینکه در حوزه اینترنت ثابت وضعیت مناسبی نداریم، گفت: مردم هم از کیفیت خدمات بسیار ناراضی هستند.

به گزارش خبرگزاری مهر، حسین فلاح جوشقانی گفت: ۵G ادامه شبکه‌های تلفن همراه و ثابت فعلی نیست بلکه اکوسیستم جدیدی است که قرار است فضای ارتباطی دنیا را عوض کند.

وی با بیان اینکه فناوری نسل پنجم بر اصل تعامل، تعادل و همکاری در حوزه‌های رقابتی و هم در حوزه‌های سیاست‌گذاری تاکید دارد، افزود: برای توسعه فناوری ۵G رقبا باید بتوانند با هم تعامل کرده، سرمایه‌گذاری مشترک داشته باشند و از زیرساخت مشترک استفاده کنند.

به گفته معاون وزیر ارتباطات، برای توسعه نسل پنجم فناوری‌های تلفن همراه، هنر این است که تکنولوژی‌های موجود و آینده را توسعه دهیم و سرمایه گذاری مقرون به صرفه داشته باشیم.

فلاح جوشقانی با بیان اینکه هم اکنون در حوزه ارتباطات ثابت ADSL در نهایت توسعه، سرعت کمتر از ۲۰ مگابیت را خواهیم داشت که قابل رقابت با FWA نیست، افزود: در حوزه ارتباطات ثابت وضعیت مناسبی نداریم و مردم هم از کیفیت خدمات بسیار ناراضی هستند.

وی ادامه داد: در فناوری ۵G هم فقط بحث مهاجرت از نسل سوم و چهارم به نسل پنجم مطرح نیست. در ۵G بر همگرایی ارتباطات ثابت و موبایل تاکید شده و باید توسعه‌یافتگی متوازن در هر دو حوزه اتفاق بیفتد.

رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی با تاکید بر اینکه باید ذهنیت همه ما در مجموعه حاکمیت آماده باشد و بدانیم که باندپهن یک اصل مهم در توسعه کشور است، تصریح کرد: کرونا با وجود همه مشکلاتش توانست طرز فکرها را تغییر دهد و اکنون باندپهن مطالبه مردم است و اینکه می‌گویند سرمایه‌گذاری در حوزه ثابت مقرون به صرفه نیست، این‌طور نیست و بازگشت سرمایه سریعی هم دارد.

وی به تصویب تعرفه‌های خدمات ارتباطی در کمیسیون تنظیم مقررات ارتباطات اشاره کرد و گفت: در حوزه FWA (انتقال داده مبتنی بر فناوری بی سیم ثابت) و در حوزه‌های جدید تعرفه‌گذاری صورت نمی‌گیرد. آنچه در بازار کنترل می‌کنیم مربوط به اپراتورهای غالب است که اگر رها کنیم به مردم ظلم می‌شود. در این مورد هم تعرفه‌ها سقف و کف دارند.

به گفته فلاح جوشقانی، باید امکان پرداخت تعرفه‌ها از طرف مردم فراهم باشد و طبق سیاست‌های شورای عالی فضای مجازی، هزینه‌های ICT نباید در سبد خانوار بیش از ۲ درصد باشد.

وی با اشاره به اینکه سیاست رگولاتوری کاهش تعرفه‌ها است، خاطرنشان کرد: در همین راستا امسال تعرفه پهنای باند را ۲۵ درصد کاهش دادیم که به هزینه‌های اپراتورها کمک کنیم و از آنجایی که شرکت مخابرات ایران، بابت پایین بودن تعرفه‌ها گلایه دارد، برای بررسی تعرفه‌های آنها اعلام آمادگی کرده‌ایم و دو هفته پیش، پیشنهادات تعرفه‌ای مخابرات را دریافت کردیم.

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">