ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

رئیس مرکز مبارزه با جرایم ملی و سازمان یافته پلیس فتا ناجا گفت:ازابتدای آذر ماه سال جاری کلیه بانک ها و موسسات مالی ملزم به ارائه سرویس رمز دوم یکبار مصرف در اجرای عملیات بانکی خود شده اند.

به گزارش خبرگزاری مهر، سرهنگ مصطفی نوروزی گفت:در راستای اقدامات ایجابی با پیگیری پلیس فتا ناجا و با همکاری بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران در راستای جلوگیری از سهولت دسترسی مجرمان به اطلاعات حساب بانکی شهروندان در فضای وب از ابتدای آذر ماه سال جاری کلیه بانک ها و موسسات مالی ملزم به ارائه سرویس رمز دوم یکبار مصرف شدند.

این مقام انتظامی گفت: شهروندان در هنگام عملیات بانکی خود اگر بانک یا موسسه ای از ارائه این سرویس خودداری نماید و برداشت غیر مجازی از حساب شهروندان اتفاق بیفتد بانک مربوطه می بایست نسبت به جبران خسارت وارده به مشتریان اقدام کند.

سرهنگ نوروزی در ادامه گفت: شهروندان برای بهره مندی از این سرویس ارزشمند می توانند با مراجعه به بانک یا موسسه ای که در آن حساب دارند درخواست فعال سازی رمز یکبار مصرف نمایند .

وی ادامه داد: این سرویس در برخی از بانک ها با استفاده از دستگاه های سخت افزاری یا توکن otp و یا نرم افزار های کاربردی موبایل پایه و برخی دیگر در قالب استفاده از سامانه ussd  ویا ارسال پیامک پشتیبانی می شود.

این مقام انتظامی در پایان گفت: با راه اندازی این سرویس شهروندان می توانند در هر نوبت خرید اینترنتی از رمز یک بار مصرف که صرفاً برای یک تراکنش و با مدت زمان کوتاه فعال و دارای اعتبار است استفاده کنند و از دسترسی مجرمان و هکر ها به رمز حساب های بانکی خود جلوگیری کنند و از حضوری امن و بی خطر در حوزه بانکداری الکترونیک در فضای وب بهره مند گردند.

  • ۹۷/۰۹/۰۲

پلیس فتا

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">