ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

الکامپ مشکلات قدیمی خود را داشت‌

| دوشنبه, ۲ مرداد ۱۳۸۵، ۰۱:۱۵ ب.ظ | ۰ نظر

جهان صنعت - الکامپ دوازدهم در حالی به کار خود پایان داد که حاضران در نمایشگاه نسبت به مشکلات قبلی لاینحل و باقی‌مانده از دوره‌های قبل همچون مشکل تهویه، غرفه‌های خالی و پاسخگو نبودن مسوولان معترض بودند.

به گزارش خبرنگار امیررضا حسنی، مدیر یک شرکت فعال در زمینه تجارت الکترونیکی در این باره گفت: الکامپ دوازدهم به هیچ‌وجه نتوانست توقع شرکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان را برآورده ‌سازد.

وی با اشاره به کمبود امکانات و مشکلات تکراری سال‌های قبل افزود: نبود تهویه با وجود گرمای هوا و وجود یک ستون بزرگ در وسط غرفه از جمله مشکلاتی بود که هرگز هیچ مسوولی، مسوولیت پاسخ به آن را نپذیرفت.

وی در ادامه با اشاره به عدم پاسخگویی مسوولان به مشکلات غرفه‌داران گفت: بخش تجارت الکترونیکی الکامپ دوازدهم بسیار ضعیف بود و تنها چند شرکت در این قسمت حضور داشتند.

حسنی تصریح کرد: در حالی که تجارت الکترونیک برای تسهیل در امر تجارت مقوله بسیار مهمی است اما این بخش در الکامپ دوازدهم فعالیت چشمگیری نداشت و بهتر است که به صورت مجزا از الکامپ، نمایشگاه دیگری برای آن در نظر گرفته شود.

به عقیده وی، الکامپ یازدهم با وجود اینکه از سوی صنف IT تحریم شده بود اما بهتر از الکامپ دوازدهم برگزار شد.

وی که در نمایشگاه‌های بین‌المللی چون سبیت و هانوفر آلمان شرکت کرده است الکامپ دوازدهم را در مقایسه بسیار ضعیف و حتی غیرقابل مقایسه تصویر کرد.

به گفته وی، الکامپ دوازدهم ویترینی بود برای عرضه سخت‌افزار و نرم‌افزار. حسنی تصریح کرد: الکامپ دوازدهم نتوانست در زمینه اشاعه تجارت الکترونیکی و کمک به فرهنگ‌سازی در این زمینه رسالت خود را انجام دهد.

حضور تولیدکنندگان کمرنگ بود

به دلیل بالا بودن هزینه‌ها درصد کمی از تولید‌کنندگان داخلی موفق به شرکت در الکامپ دوازدهم شدند.

رضا عنایتی، مدیرعامل یک شرکت تولید‌کننده در زمینه نرم‌افزار‌های آموزشی و اطلاع‌رسانی نیز در گفت‌وگو با خبرنگار با بیان این مطلب افزود: در حالی که نمایشگاه الکامپ مهم‌ترین رویداد صنعتIT و بستری است برای آزمون شرکت‌های داخلی در سنجش توانایی خود در رقابت با شرکت‌های خارجی اما به دلیل هزینه‌های بالای اجاره غرفه و هزینه‌های جانبی، بسیاری از تولید‌کنندگان داخلی نتوانستند در این نمایشگاه‌شرکت کنند.

وی متذکر شد: اگر واقع‌گرا باشیم بیشتر شرکت‌هایی که توانمند ظاهر شدند، شرکت‌های خدماتی و توزیع‌کننده بودند.

به گفته وی، الکامپ دوازدهم در واقع متعلق به شرکت‌های خارجی بود که در ایران نمایندگی توزیع دارند.

عنایتی افزود: در الکامپ دوازدهم با وجود تاکید مسوولان، حمایت خاصی از تولید‌کننده نشده بود.

وی در ادامه گفت: الکامپ محیطی است برای ارزیابی شرکت‌های داخلی و باید برای حضور آنها تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شود.

وی همچنین با اشاره به شرکت‌های شهرستانی که به‌دلیل کمبود امکانات اقامتی موفق به شرکت در نمایشگاه‌نشده بودند، گفت: ارایه خدمات حتی برای بازدیدکنندگان در حد بسیار کمی بود و مسوولان برگزارکننده و حاضر در سالن‌ها نیز به هیچ‌وجه پاسخگوی مشکلات حاضران نبودند.

از سویی سیدحمید قوام شهیدی، مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه‌ها در مراسم اختتامیه الکامپ دوازدهم با یادآوری حضور 415 مشارکت‌کننده داخلی و خارجی در الکامپ 2006 گفت: حضور 16 کشور جهان در این نمایشگاه در نوع خود بیشترین تعداد شرکت‌کننده‌های خارجی را در طول مدت برپایی الکامپ داشته است.

وی همچنین با اشاره به 25 هزار متر مربع سطح پوشش نمایشگاه از جمله ویژگی‌های الکامپ امسال را برپایی 10 نشست و همایش تخصصی جانبی طی پنج روز برگزاری عنوان کرد و گفت: این نمایشگاه از جاذبه‌های خاصی برخوردار بود.

شهیدی به برگزاری کارگاه‌های آموزشی اشاره کرد و افزود: آنچه اتفاق افتاد رضایت‌خاطر بسیاری از مشارکت‌کنندگان و بازدیدکنندگان را در برداشت.

شهریاری، دبیر شورای عالی اصلاع‌رسانی نیز درخصوص الکامپ دوازدهم خاطرنشان کرد: دستگاه‌هایی که کارهای بزرگی انجام می‌دهند برای حضور خود در نمایشگاه الکامپ نیاز به زمان منطقی دارند و امسال این زمان برای شرکت‌های دولتی و خصوصی کافی نبود.

عبدالمجید ریاضی، دبیر شورای عالی فناوری اطلاعات نیز در مراسم اختتامیه الکامپ دوازدهم متذکر شد: با تشکیل کمیته دایمی نمایشگاه الکامپ که اولین جلسه آینده آن روز یازدهم مردادماه برگزار می‌شود از سال آینده شاهد برگزاری با شکوه‌تر نمایشگاه الکامپ خواهیم بود.

الکامپ دوازدهم به پایان رسید در حالی که بسیاری از حاضران کیفیت برگزاری آن را ضعیف‌تر از الکامپ‌های قبلی توصیف کردند. اما با توجه به وابسته بودن توسعه اقتصادی‌کشور به توسعه ICT ، نیاز توجه بیشتر مسوولان به صنعتICT احساس می‌شود و الکامپ به‌عنوان محل ارزیابی توانایی فعالان این صنعت باید بسیار جدی‌تر در نظر گرفته شده و برنامه‌ریزی دقیقی برای آن انجام شود

  • ۸۵/۰۵/۰۲

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">