انتشار کتاب آسیبشناسی بازیهای رایانهای
با هدف بازشناسی بازیهای رایانهای و تأثیرات درست و نادرست آن، کتاب «آسیبشناسی بازی های رایانهای2» توسط اتحادیه انجمن های اسلامی دانشآموزان منتشر شد.
به گزارش روابط عمومی و امور بینالملل دفتر مرکزی اتحادیه انجمنهای اسلامی دانشآموزان، دومین جلد از کتاب «آسیبشناسی بازیهای رایانهای» با هدف بازشناسی بازیهای رایانهای و شناخت تأثیرات این محصولات فرهنگی چاپ شده و در اختیار دانشآموزان و علاقهمندان و اعضای خیمههای معرفت قرار گرفت.
بر اساس این گزارش، دومین شماره از کتاب آسیبشناسی بازیهای رایانهای و اینترنت در برگیرنده مطالبی همچون ویژگیهای کالای فرهنگی، رشد اسباب بازی بعد از انقلاب اسلامی، بازیهای اکشن و ویژگیهای آن و معیارهای انتخاب اسباب بازی است.
بنابراین گزارش در قسمتهایی از این کتاب در خصوص کاربران دانشآموز اینترنت آمده است: اینترنت برای کسانی مخرب است که هیچ انگیزهای در ورود و ارتباط با آن ندارند. اگر این انگیزه و نیاز وجود داشته باشد نه اینترنت بد است و نه چت کردن. در مورد بازیهای رایانهای نیز برای گروه سنی دبیرستان، بازیهای استراتژیک توصیه میشود. ویژگی بازیهای استراتژیک تقویت قدرت مدیریت و امکاناتی است که برنامه در اختیار کاربر قرار میدهد یعنی این بازی زمانی به نتیجه میرسد و کاربر موفق میشود که قدرت مدیریت بالایی داشته باشد.
بر اساس این گزارش، جلد نخست کتاب آسیبشناسی بازیهای رایانهای و اینترنت را مطالبی چون تاریخچه بازیهای رایانهای، بازیهای رایانهای رسانهای فراگیر، آسیبهای فیزیکی و اجتماعی، پشت پرده بازیهای رایانهای، بازیهای رایانهای یا سلاح تبلیغاتی، سیاست و بازی رایانه تشکیل میدهد.
بنابراین گزارش، این کتاب با بیان اینکه یکی از اصول مشترک میان تمام ادیان الهی و اساطیر باستانی اقوام مختلف مبحث منجی موعود و آخرالزمان است، با تقسیم بندی این مبحث به مواردی چون آخرالزمان تکنولوژیک، آخرالزمان طبیعی، آخرالزمان تخیلی، آخرالزمان اسطورهای و آخرالزمان دینی، به نقش منجی برای جذب مخاطب و تأثیرگذاری روی کاربر میپردازد در اغلب موارد در بازیهای رایانهای نبرد نهایی و جنگی بزرگ و خونین روی میدهد که منجی موعود به همراه یارانش به کمک امدادهای الهی بر لشگر شیطان پیروز میشوند.
- ۸۶/۰۲/۱۵