ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

اولویت های کاری رگولاتوری اعلام شد

| دوشنبه, ۵ آذر ۱۳۸۶، ۰۳:۲۴ ب.ظ | ۰ نظر

رییس سازمان تنظیم مقررات، صدور پروانه اپراتور اول، پروانه اپراتور سوم، ارسال پیام کوتاه بر روی تلفن ثابت، تدوین مقررات و ضوابط فنی نام‌های دامنه، NGN، پیام کوتاه تصویری، موبایل هوایی، callcenter، numbering و wi-fi را از جمله برنامه‌های آتی سازمان متبوع خود عنوان کرد.
به گزارش سیتنا، محمود خسروی، در دومین نشست عمومی و تخصصی مدیران مخابرات، پست و پست‌بانک و شرکت‌های تابعه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات در سالن شهید قندی، پس از بیان مقدمه‌ای در خصوص آزادسازی و خصوصی‌سازی در حوزه ارتباطات در دنیا و ایران، اظهار داشت: از جمله دلایل عمده آزادسازی بازارهای مخابراتی در دنیا، افزایش اتکا به بازار، افزایش فعالیت بخش خصوصی، کاهش مدیریت و مقررات دولتی، تسریع در توسعه زیربنایی، تسریع در معرفی فناوری‌های جدید همچون ارتباطات سیار، WLL و مشارکت موثر در ایجاد زیربنای جهانی اطلاع‌رسانی جهت حمایت از طرح‌های توسعه اقتصادی و اجتماعی دولت است.

وی، خاطرنشان کرد: در کشور ما آغاز برنامه سوم توسعه زمینه‌ساز تشکیل نهاد تنظیم مقررات در ایران بود که براساس ماده 124 قانون برنامه سوم توسعه به وزارت ارتباطات اجازه ایجاد شبکه‌های موازی غیر مادر داده شد.

خسروی، مهمترین وظایف قانون‌گذار در بخش ارتباطات و فناوری اطلاعات را تدوین و اجرای برنامه‌های انگیزشی بخش غیر دولتی برای ایجاد دسترسی همگانی به سرویس‌های اطلاعاتی و ارتباطی، پایش نقش شرکت‌ها در بازار به منظور حمایت از ایجاد قدرت بازار و شرایط انحصاری، اجرای قوانین مربوط به اتصالات داخلی اپراتورها و تنظیم و اصلاح ساختار تعرفه‌ها برشمرد.

وی، در خصوص اقدمات در حال انجام سازمان تنظیم مقررات، به صدورپروانه اپراتور اول اشاره و تصریح کرد: پیش‌نویس این پروانه تهیه شده و منتظر دریافت نظرات از شرکت مخابرات ایران و سازمان‌های مرتبط به منظور انجام اصلاحات لازم هستیم.

وی، تاکید کرد: درخواستی که در این زمینه وجود دارد، این است که پیشنهادات به صورت موردی و نه به صورت کلی مطرح شود.

خسروی، ادامه داد: با تهیه این پروانه، امکان ارائه سرویس بهتر و با قدرت بالاتر و احصای حقوق مشتری و دولت وجود دارد.

خسروی، از دیگر اقدامات رگولاتوری، به تدوین پروانه اپراتور تلفن همراه اصفهان، تدوین ضوابط و دستورالعمل اجرایی برای قانونمند کردن ورود و فروش- تولید و فروش، استمرار تشکیل شورای راهبری پست و اعلام فراخوان برای شناسایی فعالان پست، تدوین تعرفه GPRS ایرانسل و تعرفه‌های تشویقی، تدوین تعرفه تبادل ترافیک بین اپراتورهای تلفن همراه، صدور مجوز فرکانس باند مایکروویو برای اپراتور اول و ایرانسل و تالیا، صدور مجوز شبکه‌های سرویس رادیویی ثابت برای صدا و سیما، نیروهای مسلح، شهرداری‌ها و دانشگاه‌ها اشاره کرد.

وی، همچنین به کنترل فضای فرکانسی کشور اشاره و تصریح کرد: یکی از مشکلات موجود بخش ارتباطات رادیویی باند فرکانسی شبکه‌های تلفن همراه است.

خسروی تاکید کرد: طیف فرکانس یکی از منابع مهم و کمیاب است و باید در این رابطه دقت زیادی به خرج داد.

وی، از وظایف مدیریت طیف به تهیه آیین‌نامه‌ها و دستورالعمل‌ها و ضوابط اداری و فنی استفاده از طیف امواج رادیویی، تهیه جدول تخصیص باند به سرویس‌های رادیویی و تهیه جدول واگذاری فرکانسی به تجهیزات رادیویی اشاره کرد.

خسروی، از برنامه‌های حوزه مدیریت طیف به پروژه‌های بومی‌سازی و مدل انتشار امواج، به روز رسانی و اصلاح بانک اطلاعات رادیویی، تهیه ساختار بانک اطلاعات رادیویی مطلوب، بازنگری و بروز اطلاع‌رسانی آیین‌نامه محاسبه حق فرکانس، امکان‌سنجی ترافیک رادیویی عموم، قانون جامع پست و ارتباطات و همکاری با قطب مدیریت طیف اشاره کرد.

  • ۸۶/۰۹/۰۵

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">