ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

ITanalyze

تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران :: Iran IT analysis and news

  عبارت مورد جستجو
تحلیل وضعیت فناوری اطلاعات در ایران

ایران تولیدکننده گوشی می شود

| شنبه, ۲۹ ارديبهشت ۱۳۸۶، ۰۳:۱۴ ب.ظ | ۰ نظر

مدیر پروژه تولید تجهیزات 6 میلیون خط تلفن همراه کشور با تاکید بر اشتغال‌‏زایی به عنوان مهم‌‏ترین هدف این پروژه، گفت: با راه اندازی خط تولید انبوه، ایران به جمع 6 کشور دنیا در تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه می‌‏پیوندد.

مهندس کبیری رهنی، مدیر کنسرسیوم توسعه ارتباطات سیار، درگفت وگو با خبرنگار ایلنا، ضمن تشریح فعالیت این کنسرسیوم با اشاره به وجود 10 هزار آنتن BTS در کشور و 15 میلیون مشترک تلفن همراه شبکه اپراتور اول، اظهارداشت: اکثر این آنتن‌‏ها تولیدات خارج از کشور است منهای دکل و یا بعضی از مسایل جنبی، اصول کلی آن هزینه‌‏هایی است که شبکه موجود تلفن سیار از کمپانی‌‏های خارجی تهیه کرده است.

وی، گفت: برای این که یک نام و برند کاملا ایرانی با طرح ایرانی در شبکه ارتباطات سیار وجود داشته باشد کنسرسیوم توسعه ارتباطات سیار با هدف حمایت از صنایع و تحقیقات داخلی تشکیل شد تا بتواند نمونه تولیدی مشابه تولید خارجی تولید کند.

مهندس کبیری رهنی، با تاکید بر حضور صنایع داخلی در بازار ایران، افزود: با تولید این تجهیزات جزء یکی از 6 کشور دنیا خواهیم شد که این فن را در اختیار دارد.

وی، ادامه داد: ایران به جمع 6 کشور دنیا در تولید تجهیزات شبکه تلفن همراه خواهد پیوست.

مدیر کنسرسیوم توسعه ارتباطات سیار، این پروژه را بزرگترین پروژه ICT در سطح کشور دانست که طراحی و ساخت آن داخلی است و افزود: کنسرسیوم با هدف تکمیل شرکت‌‏های تولیدکننده تجهیزات شبکه تلفن همراه ایجاد شد تا هر شرکتی که توانایی خاص دارد در بخشی از این پروژه ملی مشارکت داشته باشد.

وی، با اشاره به مشارکت 6 شرکت در تولید صنایع مخابراتی، یادآورشد: برخی از این شرکت‌‏ها در بخش تحقیقاتی و برخی نیز در بخش تولید حرکت خواهند کرد.

مهندس کبیری، با تاکید بر اشتغال‌‏زایی پروژه تولید تجهیزات 6 میلیون خط، افزود: در حال حاضر در بخش تحقیقات این کنسرسیوم بالغ بر 300 نفر محقق مشغول به طراحی‌‏های بومی هستند.

وی، با اشاره به اعلام فراخوانی برای حمایت از سایر تولیدکننده‌‏ها در سطح کشور، یادآورشد: از کلیه شرکت‌‏هایی که در این بخش تجربه داشتند دعوت به همکاری کردیم؛ یعنی علاوه بر 6 شرکت، هر شرکتی که قدرت و توانایی تولید تجهیزات را داشته در حال حاضر متصل به کنسرسیوم شده است.

مدیر پروژه تولید تجهیزات 6 میلیون خط شبکه ارتباطات سیار، این پروژه را شامل 4 مرحله تحقیق،‌‏ تولید، طراحی و نصب و راه اندازی ذکر کرد و گفت: در مرحله تحقیق و تولید قرارداد به طور کامل بسته شده است و با پیش بینی‌‏های صورت گرفته طراحی و نصب و راه‌‏اندازی این تجهیزات نیز در مراحل بعدی کنسرسیوم واگذار خواهد شد.

وی، افزود: این قرارداد جزء بزرگترین قراردادهای داخلی کشور است که حمایت کامل ریاست جمهوری، وزارت صنایع و وزارت ارتباطات را داشته، به این معنی که یک شورای عالی نظارت در سطح کلان با حضور معاون وزیر صنایع، عضو هیات مدیره شرکت مخابرات،‌‏نماینده سازمان تنظیم مقررات نماینده مرکز تحقیقات و نماینده سندیکای مخابرات روند اجرا و پیشرفت کار را کنترل می‌‏کند.

مهندس کبیری، به مقوله اشتغال به عنوان یکی از مهم‌‏ترین اهداف این کنسرسیوم اشاره کرد و یادآورشد: در صورت ایجاد این خط تولید، طبیعی است که هم در بخش تولید تجهیزات، طراحی و هم در بخش نصب و راه‌‏اندازی و نگهداری شبکه نیروی انسانی بسیار زیادی را معادل 6 میلیون شبکه به کار خواهیم گرفت.

  • ۸۶/۰۲/۲۹

نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">