بازار کاذب موبایل از رونق افتاد
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:با افزایش روند نزولی قیمت سیم کارت تلفن همراه، بازار کاذبی که در این زمینه به وجود آمدهبودجمع شدو از رونق افتاد.
دکتر محمد سلیمانی روز پنجشنبه درگفت و گو با خبرنگاران درشیراز افزود: با ادامه سیاست کاهش قیمت سیم کارت تلفن همراه،بهای این کالا که تا یک سال قبل بهیک میلیون و ۲۰۰هزار تومان تا یک میلیون تومان رسیده بود اکنون به شدت کاهش یافته و تفاوتی بین بهای سیم کارت آزاد و بهای سیم کارت ثبت نام شده وجود ندارد.
وی اظهار داشت:تا سال گذشته فقط ۸/۵میلیون خط تلفن همراه در کشور فعال بود در حالی که در سال جاری تاکنون هفت میلیون شماره به تلفن همراه کشور افزوده شده است و این تحولی در بخش ارتباطات سیار قلمداد میشود.
وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت:بهجای آنکهسرمایههای مردم در کارهای دلالی و کاذب خرید و فروش سیم کارت بیاید میتواند در کارهای زیر بنایی و تولیدات اقتصادی به کار گرفته شود و این رویکردی مثبت است.
وی افزود:کسانی درباره استفادهکنندگان از شبکه اینترنت ایراد میگیرند در حالی که ۱۱میلیون و ۲۰۰هزار نفر اکنون در کشور از اینترنت استفاده می کنند و این مقوله ۶۰درصد رشد داشته است.
دکترسلیمانی گفت:کشوردرزمینهواگذاری تلفن همراههنوزنیازمندسرمایهگذاری بیشتر است،مادر خاورمیانه در زمینه تلفن همراه از ۱۵کشور موجود در ردیف ۱۳هستیم و اگر شتابان عمل نکنیم از کشورهای همسایه نیز عقب میمانیم.
وی گفت: قیمت خدمات مخابرات هم در کشور هنوز بالا است،سهمی که هزینههای مخابرات درسبد خانواده دارد به نسبت حقوق و درآمد خانوادههای متوسط سهمی زیاد است که امید است با توسعه طرحهای مخابراتی این روند تعدیل شود.
وزیرارتباطات وفناوری اطلاعات گفت:طبق اصل ۴۴قانون اساسی خدمات ارتباطی به بخش خصوصی واگذار میشود، کمیتههای کارشناسی در این زمینه تشکیل شده و وارد مراحل اجرایی شده ایم، ودیعههای تلفن در مراحل ثبت نام از اکنون بهسهامتبدیل میشود وفرصتی است که ۲۲میلیون مشترک تلفن ثابت و ۱۴میلیون مشترک تلفن همراه میتوانند از آن استفاده کنند.
وی گفت: در ثبت نام جدید تلفن همراه ثبت نامکنندگان سهامدار مخابرات تلقی میشوند و علاوه بر بهره مندی از تلفن، سهم خود رااز شرکت مخابرات هم دریافت میکنند و سرمایه خوبی برای این افراد است.
- ۸۵/۱۱/۰۶